2020’nin sesli kitap enleri açıklandı

Türkiye Audioteka’da en çok Açlık Oyunları’nı dinledi

2020’nin sesli kitap enleri açıklandı

Türkiye’nin en büyük sesli kitap arşivine sahip girişimlerinden Audioteka, 2020 yılında binlerce dinleyiciyi ulusal ve uluslararası eserle buluşturdu. Pandeminin de etkisiyle büyük bir ivme yakalayan sesli kitap dinleme alışkanlığıyla ilgili verileri paylaşan Audioteka, 2020 yılında en çok dinlenen sesli kitapları, podcast yayınlarını ve yazarları açıkladı.

2020 yılında da kitap tutkunlarının en önemli durağı olan Audioteka’da geçtiğimiz yıl en çok dinlenen sesli kitap Suzanne Collins’in kaleme aldığı Açlık Oyunları serisi oldu.

En çok dinlenen yazar Gülseren Budayıcıoğlu

Türkiye’nin en köklü yayınevleri ile profesyonel seslendirmenleri ile çalışan Audioteka’da 2020 yılının en çok dinlenen yazarı Gülseren Budayıcıoğlu oldu.

En çok dinlenen podcast yayını Sailing Kalamari

2020 yılında geleneksel radyo anlayışına modern bir yorum getiren podcast dünyasına adım atan Audioteka, birçok yayınla dinleyicilerle buluştu. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen kişiler için zaman ve mekan fark etmeksizin kullanım kolaylığı sağlayan Audioteka’da en çok dinlenen podcast listesinin zirvesinde Sailing Kalamari yer aldı.

Sesli tiyatro kategorisinde en çok rağbet görense Ah Şu Aşktan Çektiklerimiz oyunu oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 08.02.2021 14:54
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.