‘aile okulu’

Din görevlilerine ‘aile okulu’ seminerleri

‘aile okulu’

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, din görevlileri ve eşlerine yönelik ‘aile okulu’ seminerleri verildi.

 

Giresun Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, ‘Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum Projesi’ kapsamında ‘aile okulu’ seminerleri gerçekleştirdi.

Birinci gün oturumlarında; Kur’an ve sünnet perspektifinde aile olmak ve aile kalmak, aile içi iletişim, ailede fıkhi meseleler çocukluk döneminde din ve değer eğitimi konuları anlatıldı.

İkinci gün oturumlarında; ergenlik döneminde gençlerle iletişim, ailede çatışma ve çözüm yolları, ailede mahremiyet bilinci, aile ve medya okuryazarlığı konuları anlatıldı.

Programa Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Giresun’da bulunan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse misafir olarak katıldı.

Prof. Dr. Saffet Köse, Konya’da merkezi bulunan Mehir Vakfı’nın faaliyetlerinden bahsetti. Yaklaşık 13 bin 500 genci evlendiren bu vakıf gençlere maddi yardımda bulunmaktadır.

Program belge takdimiyle sona erdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: ‘aile okulu’
Tarih: 28.11.2018 12:16
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.