Akıllı Ev Çözümü

Donanım odaklı kurumsal hızlandırma programı “BİGG” ile yeni girişimler, Arçelik’in teknik ve sektörel bilgi birikiminden faydalanmanın yanı sıra TÜBİTAK’tan karşılıksız olarak 150.000 TL’ye kadar destek alma şansı buluyor.

Akıllı Ev Çözümü

TÜBİTAK’ın, ‘Yenilik ve Girişimcilik Kapasitesinin Arttırılmasına Yönelik Destek Programı’ TÜBİTAK ve Arçelik-Garage iş birliğiyle hayata geçiriliyor. Donanım odaklı kurumsal hızlandırma programı olan “BİGG [1] Arçelik Garage” ile yeni girişimler, Arçelik’in teknik ve sektörel bilgi birikiminden faydalanma ve TÜBİTAK’ tan karşılıksız olarak 150.000 TL’ye kadar destek alma fırsatı buluyor.

 

150.000 TL’ye kadar maddi destek ve Arçelik’ten Mentorluk Desteği

 

Ücretsiz olarak hayata geçirilen bu program kapsamında katılımcılar, Arçelik uzmanlarından mentorluk desteği, Arçelik’in yeni nesil Ar-Ge merkezi Garage’da 5.000 TL’ye kadar prototip üretim hakkı, 3 günlük temel girişimcilik kampına katılma fırsatı kazanıyor ve program partnerlerinden iş modeli mentorluğu alabiliyor. 1 ay süren programı başarıyla tamamlayan girişimcilere, TÜBİTAK BİGG programının 2. aşamasına seçilmeleri halinde 150.000 TL’ye kadar karşılıksız maddi destek imkanı sunuluyor.

 

Başvuru için: www.arcelikgarage.com/bigg

 

 

“BİGG Arçelik Garage” programına, lisans programlarından bir yıl içinde mezun olacak öğrenciler, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yanı sıra lisans ya da doktora programlarını en fazla 10 yıl önce tamamlamış bireyler herhangi bir sektör kısıtlaması olmadan başvurabiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Akıllı Ev Çözümü
Tarih: 11.08.2018 12:54
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.