Alışveriş Merkezi’nde Konser Rüzgarı

Pop müziğin ünlü isimlerinden olan Yusuf Güney, Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi yeni yıl etkinlikleri kapsamında hayranları ile bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Alışveriş Merkezi’nde Konser Rüzgarı

30 Aralık 2018 Pazar günü saat 17.00’ de başlayacak olan programda Karadeniz müziğinin kaliteli seslerinden birisi olan Ekin Uzunlar ve akustik şarkıylarıyla ünlenen Serkan Aydın&Buğrahan Denizoğlu da sahne alacak. Sunuculuğunu ünlü isim Özlem Yıldız’ın üstleneceği konserde İstanbul, Karadeniz müziğine doyacak.

 

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi, yeni yıla eğlenceli etkinlikler ile girmeye hazırlanıyor. Pop müziğin sevilen ismi Yusuf Güney, Karadeniz müziğinin yeni nesil isimlerinden Ekin Uzunlar ve akustik müziğin yeni isimleri Serkan Aydın&Buğrahan Denizoğlu sahne alacağı konserde müzikseverleri eğlenceli dakikalar bekliyor.

Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markası ile ziyaretçilerini karşılayan  Home City Pendik AVM, yeni evlenecek çiftlerin, evini yenilemek isteyenlerin ve yeni ev sahiplerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini tek çatı altında topluyor. Ziyaretçiler, Pendik E5 - Tem bağlantı yolu üzerinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan AVM’ ye Gebze- Kartal - Kurtköy – Pendik- Bostancı hatlarında yer alan ücretsiz müşteri servisleri ile ulaşılabilmektedir


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.12.2018 13:32
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.