Alışverişimizi Trendyol’dan yaptık

Hem Müşteri Sayısında Hem Satışlarda Artış Görüldü

Alışverişimizi Trendyol’dan yaptık

Trendyol, 2018 yılı Kurban Bayramı’na ilişkin satış ve trafik verilerini açıkladı. Trendyol’un Kurban Bayramı satış verilerine göre 5 günlük bayram süresince en çok giyim kategorisi ürünleri satılırken, onu kozmetik kategorisi takip etti. Giyim kategorisinde tişört, elbise ve gömlek en çok satılan ürünler olurken, kozmetik kategorisinde kişisel bakım ve hijyen ürünleri öne çıktı.

Bir önceki yılın Kurban Bayramı dönemine göre Trendyol’daki toplam trafik yüzde 45 arttı. Bu dönemde toplam müşteri sayısında yüzde 40, satılan ürün adedinde de yüzde 35 artış oldu. Ayrıca mobil trafiğinde de yüzde 50 artış gözlendi.

 

En çok alışveriş yapılan ilk üç il sırasıyla İstanbul, İzmir ve Ankara oldu. Bu illeri Antalya ve Bursa izledi. İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya’da en çok ilgi gören ürünler tişört, elbise ve çorap gibi tekstil ürünleri olurken, Ankara’da en çok satın alınan ürünler arasına evcil hayvan maması da yer aldı.

 

Trendyol hakkında:

2010 yılında kurulan Trendyol, 16 milyon kullanıcısı ile Türkiye’nin lider e-ticaret platformu olmasının yanı sıra, 90 milyondan fazla aylık ziyaret ile bölgenin en hızlı büyüyen e-ticaret şirketi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.08.2018 10:49
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.