Antalya’da 7 kaymakamın görev yeri değiştirildi

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri belli oldu. Bu kapsamda Antalya'da :Döşemealtı ilçesi dahil olmak üzere 7 ilçe kaymakamının ve 1 vali yardımcısının görev yerle

Antalya’da 7 kaymakamın görev yeri değiştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Karar (Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; çok sayıda Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı, Vali Yardımcısı ve Kaymakam atamasına imza atılan kararname kapsamında 427 mülki idare amirinin yeri değiştirilmiş oldu.

 

Atama Kararlarına göre İçişleri Bakanlığı bünyesinde yapılan değişikliklerde, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti.

 

Bu kapsamda Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu Antakya Kaymakamlığı'na, Finike Kaymakamı Ergün Baysal Ankara Nallıhan Kaymakamlığı'na, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci Trabzon Köprübaşı Kaymakamlığı'na, Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun Çanakkale Vali Yardımcılığına, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk Adana Vali Yardımcılığına, Elmalı Kaymakamı Fatih Ahmet Kurt Konya Vali Yardımcılığına, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek Erzurum Vali Yardımcılığına, Antalya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat Çankırı Vali Yardımcılığına atandı.

 

Kararname ile Döşemealtı Kaymakamlığı'na Edirne Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Alanya Kaymakamlığı'na Karabük Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezler, Elmalı Kaymakamlığı'na Tunceli Cemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, Kaş Kaymakamlığı'na Erzurum Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Finike Kaymakamlığı'na ise Şırnak İdil Kaymakamı Zafer Sağ atandı. Antalya Vali Yardımcılığı görevine de Nevşehir Vali Yardımcısı Aydın Abak atandı. Antalya Kepez Kaymakamlığına Trabzon Vali Yardımcısı Nusret Şahin atanırken, Kumluca Kaymakamlığına ise İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz atandı.

 

 

Döşemealtı Kaymakamı Nuri ÖZDER kimdir ?

 

       1967 yılında Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde doğdu.  İlk ve Orta öğrenimini Sandıklı'da tamamladı. 1988 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F.Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

   1992 yılında Kaymakam Adayı oldu ve Mersin; Çamlıyayla, Denizli  Akköy,  Burdur; Gölhisar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

       Kütahya Altıntaş,Kastamonu  Pınarbaşı, Erzurum Tortum, Denizli Bozkurt, Aydın Kuyucak,Tokat Zile  ve  Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde kaymakam olarak görev yaptı.

       Balıkesir Vali Yardımcılığı görevi yaparken 2015 yılında Keşan Kaymakamlığı’na atandı. 2020 yılında

       Evli ve 2 çocuk babası.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.07.2020 15:12
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.