“Aynı ben!” dedirtecek “Son Çıkış”

“SON ÇIKIŞ” MALATYA FİLM FESTİVALİ’NİN ULUSAL BÖLÜMÜNDE YARIŞIYOR!

“Aynı ben!” dedirtecek “Son Çıkış”

Şehir insanının günlük yaşam mücadelesini seyirciyle buluşturan “Son Çıkış”, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin ulusal bölümünde yarışıyor. Ödüllü yönetmen Ramin Matin’in filmi “Son Çıkış”, festival kapsamında 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00’de Malatya Park Avşar Salon 1’de, 14 Kasım Çarşamba günü ise saat 14.00’te Yeşil Sinemaları Salon 1’de sinemaseverlerle buluşacak.

 

Büyük ve kalabalık şehirlerde yaşayan herkese “Aynı ben!” dedirtecek “Son Çıkış”, 9-16 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin ulusal bölümünde yarışıyor. Ramin Matin’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Son Çıkış”ın başrollerini Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik paylaşıyor. Filmin festival kapsamındaki ilk gösterimi, film ekibinin katılımıyla 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00’de Malatya Park Avşar Salon 1’de gerçekleşecek. İkinci gösterimi ise 14 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Yeşil Sinemaları Salon 1’de yapılacak.

 

Dünya prömiyerini 31. Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde, Türkiye prömiyerini ise 6. Boğaziçi Film Festivali kapsamında gerçekleştiren “Son Çıkış”, şehir insanının günlük yaşam mücadelesini komedi unsurlarıyla harmanlayan başarılı bir kara mizah örneği… 

 

“Canavarlar Sofrası” ve “Kusursuzlar” filmleriyle çok sayıda ödül kazanan Ramin Matin’in yönettiği “Son Çıkış”ta; Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik’in yanı sıra Pınar Töre, Gizem Erdem, Kerem Fırtına, Gökçen Gökçebağ, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan, Ayşenil Şamlıoğlu, Sedat Kalkavan, Tekin Ezgütekin, İbrahim Selim ve İpek Türktan Kaynak gibi isimler de yer alıyor. Emine Yıldırım ve Oğuz Kaynak’ın yapımcı, Yonca Ertürk’ün ise yürütücü yapımcı olduğu “Son Çıkış”ın görüntü yönetmenliğini Tayman Tekin, sanat yönetmenliğini ise Hülya Karakuş üstleniyor. Senaryosunu N. Can Kantarcı’nın kaleme aldığı filmin kurgusunu ise Evren Luş yaptı.

 

Dağıtımcılığını Kurmaca Film’in yaptığı “Son Çıkış”, 7 Aralık’tan itibaren sinemalarda!


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 12.11.2018 09:26
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.