Babanız İçin en iyisi.

Şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla Samsonite, fark yaratan birbirinden kaliteli çanta modelleri ile bu babalar günü için çok özel hediye alternatifleri oluşturuyor!

Babanız İçin en iyisi.

Samsonite, seyahat tutkunlarının ihtiyaç duyduğu her kategorideki özel ürün seçenekleri ile gününüzü keyifli hale dönüştürmeye devam ediyor. Outdoor çantalardaki uzmanlığını günlük yaşamda da kullanabileceğiniz modellere uyarlayan Samsonite, babalar günü için çok şık hediye alternatifleri oluşturuyor.

 

İş hayatında ya da günlük kullanımlarda oldukça ideal olan tasarımlara yer veren Samsonite, sezona uygun renkleri ve tasarımlarıyla şehir hayatına dinamik bir hava katıyor. Samsonite’ın klasikleşmiş çizgilerini koruyarak modernize ettiği modelleri, şehrin hızlı ve yoğun hayatında babalara destek oluyor. Geniş iç hacmi ve eşyaları organize etmeniz için geliştirilmiş kompartımanlarıyla ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda rahatlıkla taşımanızı sağlarken fonksiyonelliğin yanı sıra şıklığı da vadediyor.

 

Güçlü Babalara Samsonite Yakışır!

 

Her yaşa ve her stile uygun renk ve tasarım modelleriyle benzersiz bir hediye alternatifi oluşturan Samsonite, dayanıklı kumaşı, fermuar detayları ve kaliteli materyalleriyle uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen çantalarıyla babalarınız için çok özel hediye alternatifleri oluşturuyor.

 

Samsonite, 17 Haziran Babalar Günü’ne anlam katmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Babanız İçin en iyisi.
Tarih: 28.06.2018 11:28
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.