Başkan Serkan Küçükkuru’dan Muhtarlar Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 19 Ekim Muhtarlar günü kapsamında yayınladığı mesajda, “Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve destek vermek amacıyla her fırsatta onlarla birlikte olmaktan da gurur duyarız”

Başkan Serkan Küçükkuru’dan Muhtarlar Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan konuyla alakalı bir mesaj yayınlayarak, muhtarlar gününü kutladı. Başkan Küçükkuru, mesajında muhtarlık kurumunun önemine dikkat çekerek, yanlarında olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

“BAŞKAN KÜÇÜKKURU YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Muhtarların sorunlarla kendi başlarına mücadele etmek zorunda kaldıklarına değinen Başkan Küçükkuru, “Muhtarlarımız, devlet sisteminin en küçük yönetim birimidir. Buna rağmen üstlendikleri görevler çok fazla ve mühimdir.  Bölgelerindeki olaylara, kişilere hâkimiyetleri ve tanınırlıkları her zaman en yüksek düzeydedir.

Ancak bununla beraber üstlerinde çok büyük sorumluluklar mevcut olup, bu sorumlulukların getirdiği sorunlarla çoğu zaman tek başlarına mücadele etmek durumunda kalabilmektedirler.

Bu kapsamda 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde onları anlamak ve görevlerinin ağırlığını hmek için daha duyarlı olmak gerekmektedir. Kendileri, hâkimiyetleri noktasında birçok konunun çözüm ortağı, bölgedeki sorunların da habercileri konumundadır.

Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve destek vermek amacıyla her fırsatta onlarla birlikte olmaktan da gurur duyarız. Devletin seçilmiş en küçük birimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle demokrasinin temel taşları olan muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar günü kutlu olsun. Yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.10.2020 15:40
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.