Başkan Tütüncü'den Kurban Bayramı Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tütüncü

Kıymetli Hemşehrilerim;

En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bir mübarek Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir. Bayramlar sayesinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir, düşkünlerin elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir.

Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmamız ve birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu yıl Kurban Bayramımızı, yaşamakta olduğumuz Covid -19 salgını sebebiyle daha farklı duygularla yaşıyoruz. Devletimizin salgının ülkemize en az zararı vermesi amacıyla ülke çapında aldığı tedbirler nedeniyle salgının daha kontrollü bir aşamada olduğu şartlar içindeyiz.

Bu günlerin daha sağlıklı günlerin habercisi olduğu duygusuyla gereksiz endişelere kapılmadan, devletimizin bizler için aldığı her türlü tedbirlere uyarak, başta aile fertlerimiz olmak üzere herkesle birlikte bayram neşesini hissedelim htirelim.

Kepez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu özel günlerde dini vecibelerini sağlıklı ve en iyi şekilde yerine getirmeleri için kurban pazarlarında ve kesimhanelerde gerekli tedbirleri aldık. Bayram boyunca belediye personelimiz her türlü sorunlarınızı çözmek ve mutlu bir bayram geçirmenizi sağlamak için her zaman sizlerle beraber olacaktır.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Kepez’e, ülkemize ve tüm Müslüman alemine mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

 

                                                                                                      Hakan TÜTÜNCÜ

                                                                                                                 Belediye Başkanı


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.07.2020 14:27
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.