Başkana Ziyaret

Zımba Gazetesi, Bandırma Gazetesi imtiyaz sahibi Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Basın Birliğinin Balıkesir İl temsilcisi Haluk Özçelik ve eşi, gazetenin yazı işleri müdürü Nuray Böbek Özçelik ??

Başkana Ziyaret

Başkana Ziyaret

Zımba Gazetesi, Bandırma Gazetesi imtiyaz sahibi Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Basın Birliğinin Balıkesir İl temsilcisi Haluk Özçelik ve eşi, gazetenin yazı işleri müdürü Nuray Böbek Özçelik ‘le beraber Derneğin Genel Başkanı Nezir Karayün’ü ziyarette bulundular.

Zımba Gazetesi, Bandırma Gazetesi imtiyaz sahibi Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Basın Birliğinin Balıkesir İl temsilcisi Haluk Özçelik ve eşi, gazetenin yazı işleri müdürü Nuray Böbek Özçelik ‘le beraber Derneğin Genel Başkanı Nezir Karayün’ü ziyarette bulundular. Eski dost olan başkan ve yardımcısı bir araya geldikleri ziyarette uzun uzun sohbet ettiler. Sohbetin konuları olan yerel basının sorunları ve çalışacak yetişmiş elaman eksikliği, her ikisinin de en baştaki problemleriydi. Sonrasında Haluk Özçelik’in, Nezir Karayün ‘ün sahibi olduğu Start TV’de söyleşiye katılmasıyla ziyaret tamamlandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.08.2021 18:48
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.