Bebeğiniz için 1 numara

Emzirmenin yanında bebekleri biberon ile de beslenen anneler için biberonların özellikleri ve nitelikleri de oldukça önemli. Anneler ve bebeklerin hayatını kolaylaştıran ürünler üreten Wee Baby, cam biberonlarını yeniden tasarladı. Yeni ca

Bebeğiniz için 1 numara

Geniş Ağızlı Isıya Dayanıklı Cam Biberonlar’ın özel tasarlanmış biberon emziği, beslenme sırasında emziğin birbirine yapışmasını engelliyor. Böylece bebeklerin konforlu ve kesintisiz beslenmesi sağlanıyor. Kristal berraklığı görünümüyle annelerin tercih edeceği biberon, özel saf borosilikat camdan üretiliyor. +200 C ile -20 C ye kadar ısı değişikliklerine dayanıklılık gösteriyor. Hızlı sıcaklık değişimlerine karşı dirençli olan biberon ile anneler dondurulan sütü rahatlıkla biberonun içine koyup ılıklaştırabilirler.

 

Anti-kolik özelliği gaz oluşumunu engelliyor

Emzik ucundaki özel hava sistemi, beslenme esnasında oluşan hava kabarcıklarını biberondan çıkararak havanın bebeğin midesine gitmesini önlüyor. Böylelikle bebeklerde kolik ve gaz oluşumunun önlenmesi destekleniyor. Akıtmayı önleyen kapağa sahip cam biberonların; 120 ml, 180 ml ve 280 ml olmak üzere üç farklı boyu bulunuyor. Hafif ve ergonomik cam tasarımı sayesinde de kolaylıkla taşınabiliyor. Alıştırma bardağı olarak da kullanılabilen cam biberonlar, geniş ağız bölümleriyle kolayca doldurulup temizleniyor.

 

Wee Baby’nin yeni tasarım Klasik Plus Geniş Ağızlı Isıya Dayanıklı Cam Biberonun yanı sıra diğer ürünleriyle ilgili daha detaylı bilgi için www.weebaby.com.tr  web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Bebeğiniz için 1 numara
Tarih: 25.07.2018 11:33
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.