Bebekler İçin Dikkat!

Yaz sıcaklarının iyice kendisini htirmesiyle birlikte bebeklerde pişik sorunu da artmaya başlıyor. Hassas bebek ciltlerinde kızarıklık, kaşıntı ve yanma ile kendini gösteren bu cilt problemi, bebeklerin ve annelerinin huzurunu kaçırıyor. W

Bebekler İçin Dikkat!

Aşırı sıcak havanın yanı sıra yaz aylarında bebekler ve annelerinin kabusu olan pişiğin oluşumunu hızlandıran birçok neden var. Seyrek bez değişimi, kalitesiz bez kullanımı, alerji, kimyasal içeren ıslak mendiller, ishal ve bazı gıdalar sebepleri arasında yer alıyor. Bebekler, savunmasız ve hassas ciltleriyle bu dış etmenlerden fazlasıyla etkileniyor.

Zengin bitki özleri bebekleri rahatlatıyor

 

Anneler ve bebeklerinin her zaman yanında olan Wee Baby’nin geliştirdiği bitki özlü pişik kremi, yaz aylarında bebeklere rahatsızlık veren pişik sorununun oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor. Zeytinyağı, badem yağı, papatya ekstresi karışımından oluşan krem, içerdiği yüzde 15 çinko oksit ve lanolin sayesinde pişik oluşumuna karşı uzun süreli koruma sağlıyor. Aynı zamanda cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak, bebeğin ıslak yüzey ile temasını önlüyor. Dermatolojik olarak test edilen, paraben ve zararlı kimyasal içermeyen krem, annelerin gönül rahatlığıyla kullanması için özel olarak geliştirildi.

Wee Baby bitki özlü pişik kremi fiyatı: 18 TL


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: bebek sıcak dikkat wee baby cilt
Tarih: 26.06.2018 13:43
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.