Bebekli aileler tatilde !

Yaz aylarının gelişiyle birlikte ailelerde tatlı bir tatil telaşı da başlıyor. Tüm yıl beklenilen hatta aylar öncesinden planlanan bu dönemi, bebekli aileler keyifle ve rahat geçirmek istiyor. Tatil mekanın belirlenmesinin ardından, bebekle

Bebekli aileler tatilde !

Tüm yıl heyecanla beklediğiniz tatilinizi bebeğinizle rahat geçirmek ve birçok ihtiyacınızı evinizde sahip olduğunuz rahatlıkta çözebilmeniz için aile otellerini veya bebek/çocuk dostu otelleri tercih edebilirsiniz.  Bu otellerde tatilinizin tadını çıkarmak için bebeğinizin ve sizin nelere ihtiyacınız olabileceğinin listesini önceden hazırlamanızda fayda olacaktır.

 

Emziren annelere tatilde kolaylık sağlayan ürünler

Elektriğe ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanılabilen göğüs pompaları düzenli sağım yapan annelere yardımcı oluyor. Süt sağım işlemi için manuel kullanılan göğüs pompaları olduğu gibi şarj edilerek kullanılan göğüs pompaları da bulunuyor. Wee Baby şarjlı göğüs pompasıyla elektriğe ihtiyaç duymadan etkin ve konforlu sağım yapabilirsiniz. Sağdığınız sütü, anne sütü saklama poşetlerinde veya özel anne sütü saklama şişelerinde saklayabilirsiniz. Dışardayken, yanınızda birkaç buz aküsü bulundurmanız odaya gidene kadar anne sütünü soğuk tutmanıza yardımcı olacak. Aynı zamanda tatilinizi geçireceğiniz yerde biberon ve göğüs pompanızı steril edebileceğiniz gerekli ekipman olup olmadığını önceden araştırabilirsiniz. Eğer yoksa tatile giderken gerekli ekipmanı yanınızda götürebilirsiniz.

 

Yazlık kıyafetlerinizle rahat edebilirsiniz

Sıcak yaz günlerinde emziren bir anneyseniz, seçeceğiniz göğüs pedinin yazlık, ince kıyafetlerinizin üstünden belli olmaması birçok annenin tercihidir. Wee Baby’nin kavramalı göğüs pedinin hızlı emici ve ince yapısı göğsün her daim kuru kalmasını sağlıyor. Wee Baby kavramalı göğüs pedlerini, ayrı paketleriyle de çantanızda temiz bir şekilde taşıyabilirsiniz.

 

Bebeğinizin mamasını ve kaşığını yanınızda taşımanızı sağlıyor

Eğer bebeğiniz ek gıdaya başladıysa ve yanınızda mama veya püre gibi besinler taşımanız gerekiyorsa, Wee Baby’nin 2’li mama kapları ile tatilde bebeğinizin mama ve kaşıklarını çantanızda temiz bir şekilde taşıyabilirsiniz. Mama kaplarının üstüne takılabilen yumuşak silikon kaşığı, bebeğinizin hassas ağız yapısı için ideal olacaktır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.05.2019 15:06
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.