Beylikdüzü’nün Orakçı; Sevgisi..!

beylikdüzü haberleri, arev vakfı, vehbi orakçı, arev okulları, beylikdüzü ramazan etkinlikleri, tülay kaynarca, ak parti beylikdüzü, beylikdüzü meclis üyeleri, beylikdüzü muhtarları,

Beylikdüzü’nün Orakçı; Sevgisi..!

Beylikdüzü’nün Orakçı; Sevgisi

Orakçı, “Bu Kentin İnsanlarına Hizmetkârlık yapmak büyük bir onurdur”

Beylikdüzü’nün Efsane Başkanı olarak hafızalara kazınan ve gönüllerde taht kuran, Beylikdüzü Kurucu ilçe Belediye Başkanı ve AREV Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı  Vehbi Orakçı iftar sofrasını binlerce Beylikdüzü halkıyla paylaştı.

Beylikdüzü Fatih sultan Mehmet Camii önünde bulunan alanda yapılan sokak iftarında misafirleriyle tek tek ilgilenen Orakçı, Beylikdüzü halkının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Birlik, beraberlik ve ailevi duyguların üst seviyede yaşandığı iftar programına Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve Adayı Tülay Kaynarca, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkanları, Ak Parti ilçe yöneticileri, partili partisiz binlerce insan katılım gösterdi.

“Ramazan Paylaşmaktır”

İftar programında konuşma ilk konuşmayı yapan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve adayı Tülay Kaynarca, Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan paylaşma ayıdır. Eminim ki herkesin evinde burada ikram edilenden daha iyisi vardır mutlaka, ama sizlerin birlik ve beraberlik içerisin olmak için buraya geldiğinizi biliyorum. Bu mübarek Ramazan ayının feyiz ve bereketini paylaşmak için bu akşam bizlerle AREV Vakfı ve Okulları Mütevelli heyeti başkanı Vehbi Orakçı’nın verdiği iftarda birlikte olmaktan mutlu oldum diyerek,  AK Parti’nin vizyonunu ve hizmetlerini halka anlattı.

 

“Orakçı, Teşekkür Etti”

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve AREV Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı  Vehbi Orakçı; “Beylikdüzü etkinlik alanında gelenekselleşen kardeşlik ve iftar soframıza 5000 kişiyi aşan samimi ve gönülden bir katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi bu olsa gerek, Davetimize icabet eden Milletvekilimiz Tülay Kaynarca ve teşkilat mensubu kardeşlerimize de müteşekkirim. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem ateşinden kurtuluşun habercisi olan Ramazan Ayı’mızı yad ediyoruz. Bu gece sizleri ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduk. Allah bizi silinmeyenlerden nasip eylesin. Bunu da yolu rahmani ve hayra, hasenatın peşinde koşmaktır.” dedi.

“Hizmetkârınız olmak onurdur”

Eğitim alanında yapmış oldu çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Orakçı, Beylikdüzü’nde eğitimli, kültürlü, duyarlı ve vicdanlı bir kesimin olduğuna dikkat çekerek  “Cehalet güdülmeye yatkın bir mecradır. Ama ilimle, vicdanlar, ahlakla kültürle zenginleşen kitle gönlündeki güzelliği ortaya koyacaktır. Biz Beylikdüzü’nde 30 yıldır bunu gördük. Bu kentin insanlarına hizmetkârlık yapmak büyük bir onurdur, vakıf eliyle yardım etmek bizim için ayrı bir onur teşkil ediyor” diye konuştu.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.06.2018 18:37
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.