BU YIL AZUR YENİKÖY’DE ÇIKACAK

Eşsiz Boğaz manzarası, deniz mahsullerinde fark yaratan mutfağı, kaliteli sunumu ve şık dekorasyonuyla Yeniköy’e yeni bir soluk kazandıran Azur, yeni yılı seçkin bir ortamda eşsiz lezzetler ve doyasıya eğlence eşliğinde karşılamak i

BU YIL AZUR YENİKÖY’DE ÇIKACAK

Ayrıcalıklı dokunuşları ve sıra dışı sunumlarıyla, deniz mahsulü birçok lezzete kendine özgü yorumlar katan Azur Yeniköy, yılbaşı gecesinin keyfini dört dörtlük çıkarmak isteyenleri Boğaz’ın kalbine bekliyor.  

 

Yeni yıl kutlamalarının keyifli sohbetlerine ve kalabalık yemek sofralarına, yeni ve özgün deneyimleri de katmak üzere hazırlıklarını tamamlayan Azur, seçkin ortamı, şık dekorasyonu ve klasikleşmiş lezzetlere getirdiği modern yorumlarıyla yılbaşı eğlencesinin yeni adresi olacak.

 

Deneyimli şef Kahraman Altınkaya’nın yılbaşı gecesine özel hazırladığı eşsiz lezzetler arasında başlangıçlardan somon gravlax, karides pate, turna tarama, akya pastırma, midye füme ve iskorpit ceviche dikkat çekiyor. Meze olarak soğuk sunum ıstakoz, avokadolu ceviz ezme, bademli zaho, sebzeli baharatlı çerkez mezesi, körpe kalamar ve kaşık paella sunan Azur Yeniköy’ün ana yemek menüsünde ise lüfer ızgara, Bodrum dil tava ya da ızgara yer alıyor. Keyifli bir son olarak ise tahinli beyaz çikolatalı cheesecake ve mevsim meyveleri yeni yıl kutlamalarına eşlik ediyor.

 

David Şaboy ile eğlence zirve yapacak

 

Azur Yeniköy’de yılbaşı eğlencesinin başkahramanı David Şaboy, DJ kabininde yer alacak. En coşkulu partilerin mimarı olan ünlü müzik adamına perküsyon eşlik edecek.

 

Menüsüne dahil olan limitsiz rakı ve şaraba ek olarak yeni yıla girerken konuklarına bir şişe de prosecco ikram edecek olan Azur Yeniköy’ün yılbaşı menüsü kişi başı 800 TL.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.12.2018 11:06
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.