BULANCAK ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Kaymakamımız Hamdi ÜNCÜ, İlçe Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI, İlçe Jandarma Komutanı Cihan GÜLTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT ile Bulancak Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler.

BULANCAK ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Kaymakamımız Hamdi ÜNCÜ, İlçe Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI, İlçe Jandarma Komutanı Cihan GÜLTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT ile Bulancak Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler. Okul idarecileri tarafından karşılanan Kaymakam Hamdi ÜNCÜ’ye Okul Müdürü Ali Kemal AKTAŞ tarafından brifing verildi. 2001-2002 Eğitim-öğretim yılında Bulancak Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başladıklarını, 2004 yılında şimdiki binasına taşındıklarını, 415 öğrenci kapasiteli okulda 18 derslik, 2 adet fen laboratuvarı,  Z kütüphane, çok amaçlı salon ve resim atölyesi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiklerini ifade etti. Ayrıca 2009 yılında açılan 154 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu bulunduğunu ve bu pansiyonda 53 Bulancak Anadolu Lisesi ve diğer okullardan 54 öğrenci kaldığını belirtti.

           Kaymakam Hamdi ÜNCÜ okul ve pansiyon binasında incelemelerde bulunduktan sonra öğretmen ve idarecilerle bir araya gelerek okuldaki eğitim-öğretim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

           Kaymakam Hamdi ÜNCÜ değişen sınav sistemiyle beraber hızlı okuma ve kavrama becerisinin önem kazandığını belirterek okuduğunu anlama testlerine ağırlık verilmesi önerisinde bulundu. Ayrıca 9. Sınıf öğrencilerinin liseye uyumuyla ilgili çalışmaların etkin bir şekilde yapılmaya devam edilmesi, ilçe çapında merkezi deneme sınavlarının uygulanması, 12. Sınıf öğrencilerine yönelik eğitim koçluğu uygulamasının aktif bir şekilde yürütülmesinin önemi üzerinde durdu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.10.2018 12:19
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.