Burdur’un Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Belli Oldu

Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Eski müdürü Erdem Kaya, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Kaya’nın Pazartesi günü göreve başlaması bekleniyor.

Burdur’un Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Belli Oldu

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından, Antalya Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Burdur İl Milli Eğitim Müdürü olarak  atandı.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajın da; “ Bakanlığımız tensipleriyle tarafıma tevdi edilen Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 28.06.2021 tarihi itibariyle başladım. Burdur Eğitim ailesi olarak ilimize en güzel eğitim hizmetini vermek görevimizin esasını oluşturacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

 

 

Erdem Kaya kimdir;

“1960 yılında Antalya’nın Gazipaşa İlçe’sinin Çile Köyü’nde doğdu. İlkokulu,  Adanda İlkokulu’nda , Ortaokul ve Liseyi Alanya Lisesi’nde okudu. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Lisans Tamamlama Programını bitirdi. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümüne devam etti ve 1986 yılında da bu bölümden mezun oldu. 2006 yılında Uzman Öğretmenlik unvanını aldı. 21 yıl süren okul müdürlüğü görevinden sonra,  Antalya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yaptı, 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Muratpaşa  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 01.07.2021 01:56
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.