Büyük Gün 29 Eylül.

Dünyanın en büyük 6 CS:GO espor takımını İstanbul’da bir araya getirecek olan BLAST Pro Series organizasyonu 29 Eylül’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek. Tarih yaklaştıkça heyecan kat sayısı artan fanatikler sabırs?

Büyük Gün 29 Eylül.

Dünya genelinde 11,9 milyon oyuncuya sahip CS:GO, Türkiye’de ise 3 milyon aktif oyuncu tarafından oynanıyor. İlginin büyüklüğü, geçtiğimiz sene Danimarka’da ilki gerçekleşen BLAST Pro Series turnuvasını İstanbul’a getirdi. Burada “Espor Şehri İstanbul” mottosuyla yola çıkan Impact 34 spor ajansı ve Gaming in Turkey oyun & espor ajansının baskısı önemli rol oynadı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda organize edilen turnuvaya espor tutkunları büyük ilgi gösteriyor. 29 Eylül’de şampiyonun belli olacağı organizasyonda takımlar 250 bin dolarlık ödül havuzu ve ikonik kupa için mücadele edecek.

 

Tamamı kapalı olan arenada, dijital bir rekabet ortamına dönüştürülen bir sahnede: A şeklinde hazırlanacak podyum üzerinde, 6 takım, aynı anda dev ekranda, yüzlerce hareket eden ışığın içinde, birbirinden ünlü isimlerin seslendirmeleriyle mücadele edecek. BLAST Pro Series, yaşatacağı canlı deneyimle en iyi oyuncuların performansına sahne olurken, Türkiye'nin de en büyük uluslararası espor organizasyonlarından biri olarak tarihe geçecek. Mobilet üzerinden satışa çıkan turnuvanın biletlerine oyun severler büyük ilgi gösteriyor.

 

BLAST Pro Series- Espor Medya Sponsoru SporX

Espor tutkunlarının ve oyuncularının en güncel haberleri takip edebildikleri Sporx.com, 29 Eylül’deki dev organizasyonun espor medya sponsoru oldu. Dev turnuva öncesi son gelişmeler, şampiyonluk müsabakasıyla ilgili analizlerle birlikte tüm detaylar, takımlar hakkında güncel bilgiler ve gerçekleştirilecek tüm etkinlikler Sporx.com'un web ve mobil siteleri ile birlikte sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

İstanbul en iyi 6 espor takımını ağırlayacak
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek olan BLAST Pro Series’de dünyanın en iyi espor takımlarıyla birlikte Türkiye’nin gururu Space Soldiers’da yer alacak. Turnuvaya katılacak olan diğer espor takımları: Dünya sıralamasının bir numarası Astralis, efsanevi Ninjas in Pyjamas, 2018 Major'un şampiyonu Cloud9, Polonyalı yıldızlar Virtus.pro! Heyecanla beklenen son takım ise henüz duyurulmadı ama önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Büyük Gün 29 Eylül.
Tarih: 13.07.2018 11:13
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.