Büyükşehir yüzleri güldürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardımları sürdürüyor. Elektronik hasta yatağı yardımları ile yatağa bağımlı yaşayan vatandaşların ve yakınlarının yüzünü gülüyor.

Büyükşehir yüzleri güldürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede, rahatsızlıkları nedeniyle yatağa bağımlı olan ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Hastalar için büyük öneme sahip elektronik hasta yatakları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz veriliyor. Büyükşehir Belediyesi Demre, Finike, Manavgat, Serik ve Korkuteli’de 11 vatandaşa daha yataklarını teslim etti.

 

BAŞVURU 2 GÜNDE SONUÇLANDI

 

Finike Turunçova Mahallesi Menevşelik mevkiinde yatağa bağımlı olan Elif Ayvaz’ın 

imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti. Annesinin bakımını sağlayan oğlu Turgay Ayvaz’ın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı hasta yatağı talebi olumlu sonuçlandı. 2 gün içerisinde Elif Ayvaz’a hasta yatağını teslim edildi.  

 

HAVVA TEYZENİN OĞLUNDAN TEŞEKKÜR

 

Manavgat Evrenseki Mahallesi’nde yaşayan 74 yaşındaki Havva Şen’in talebi de kısa sürede karşılandı. Havva Şen’in oğlu Süleyman Şen, “Annemin bakımını ailemle birlikte yapıyoruz. Hasta yatağı ihtiyacı vardı. Başvuru yaptıktan sonra kısa sürede talebimizi karşılayan Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun” diyerek teşekkür etti.

Demre’de Köşkerler Mahallesi’nde yatağa bağımlı yaşayan Necati Kaplan ile Alakent Mahallesi’nde ikamet eden Arif Genç isimli vatandaşa da elektronik hasta yatakları teslim edildi.

 

KONFORLU YATAKLAR YÜZ GÜLDÜRDÜ

 

Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’de Bahçeyaka Mahallesi’nde şeker hastalığından dolayı ampute olan 76 yaşındaki İsmet Güngör, Aşağıpazar Mahallesi’nde oksijen makinesine bağlı yaşamını sürdüren 86 yaşındaki Cennet Yalçın ile Çomaklı Mahallesi’nden 81 yaşında onkoloji hastası Binnaz Ocak’a ve yaşlılıktan dolayı yatağa bağımlı olan 90 yaşındaki Vehbi Yalçın’a hasta yatağı yardımı yaptı. Büyükşehir Belediyesi yine Korkuteli Yeşilyayla Mahallesi’nden ALS Hastası 49 yaşındaki Tevfik Atılgan’a ile Serik Orta Mahalle’de 61 yaşındaki Mehmet Kök ile 92 yaşındaki Alzheimer hastası İsmail Karaboğa’ya da hasta yatağı temin ederek daha konforlu şartlara kavuşmalarını sağladı. 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.08.2020 09:06
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.