Çalışmalar yerinde denetleniyor

Bulancak Öğretmenevi karşısında yapımı devam eden yeraltı otopark inşaatında sık sık incelemelerde bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, otopark yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine açılaca?

Çalışmalar yerinde denetleniyor

Bulancak Öğretmenevi- İskele kavşağı arasında bulunan mevkiide yeraltı otoparkı olarak planlanan alanın birinci ve ikinci etap kaba inşaatları hızla tamamlanırken, üçüncü etabın zemin çalışmaları da hız kazandı. Başkan Yakar, “kısa süre içinde bu alanda planladığımız otoparklarımızı tamamlayarak hizmete açacağız. Günümüzün en önemli problemlerinden biri haline gelen şehir içi otopark sorunu ilçemizde hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz yeni otoparklarla artık tarih olacak. Daha önce Emniyet amirliği karşısında ve kapalı Pazar yeri alanında oluşturduğumuz otoparklarımızla birlikte yaklaşık bin araçlık bir kapasiteye ulaşacak otoparklarımız Bulancak’ta ciddi anlamda rahatlatma sağlayacaktır. Otoparkların hayata geçmesiyle şehir içi trafiği de rahatlayacaktır. İlçemiz, yaşadığımız şehir için her şeyin en iyisini yapmak için gayretli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Çalışmalar yerinde denetleniyor

Belediye Başkanı Yakar, gün içerisinde Bulancak’ın muhtelif yerlerinde devam eden çalışmaları da yerinde inceleyerek, ilgili müdürlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehir içinde devam eden parke onarımları, mevcut çocuk parklarında sürdürülen onarım ve bakım çalışmaları ve Emecen Mevkiinde devam eden SSB yol çalışmalarını inceleyen Başkan Yakar, bu ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 24.07.2018 11:56
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.