Cildin enerji kaynağı

Cildi yaşlanma etkilerine karşı korumaya yardım eden INCIA Well Aging Doğal Enerji serumu cildin yeniden yapılanmasını sağlayarak bakım rutinini zenginleştirir. Özel olarak geliştirilmiş formülüyle çevresel kirliliğe karşı cilt hücrel

Cildin enerji kaynağı

Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal kişisel bakım, ev bakım ve temizlik, anne ve bebek ürünleri üreten INCIA’nın yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olan Well Aging serisi, doğanın mucizevi etkisiyle cildin yeniden canlanmasını ve ışıldamasını sağlıyor. INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu, vücudun ve cildin kendi doğasını tekrar yenileyerek canlanmasını sağlıyor. Tamamen doğal içeriğindeki avokado, üzüm çekirdeği, jojoba gibi doğal yağlar sayesinde cildin yaşlanma etkilerini önlemeye yardımcı olurken cilde ihtiyacı olan nemi sağlıyor.

 

Taptaze bir enerji ile ışıldayın

Birkaç damla uygulama ile cilde ışıltı ve enerjik bir görünüm kazandıran doğal enerji serumu cildi yeniden yapılandırırken, cilt katmanlarının derinliklerine kadar ulaşıyor. Yaşlanma belirtilerini yok ederken cilde destek olan INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu hem nem sağlıyor hem de cildin genel görünümünü iyileştiriyor.

Seçkin eczanelerden ve www.incia.com.tr internet adresinden satın alabileceğiniz INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu -10 ml. Fiyatı: 65 TL.          

                                                                                                          

Glohe Hakkında:

100 doğal ürün pazarını geliştirmek ve bu pazarı yeniden tanımlamak için 2013 yılında kurulmuştur. İnsana ve doğaya özen gösteren Glohe, bütünüyle doğal bir hayat anlayışını inovasyonla birleştiren öncü bir kurum olma felsefesini benimsemiştir. Glohe, faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren deneyimli kadrosuyla AR-GE çalışmalarına ve ürün geliştirmeye odaklanmış ve sektöre BioArge Laboratuvarlarını kazandırmıştır. BioArge Laboratuvarları’nda geliştirdiği ve Tuzla’daki fabrikasında yeşil üretim ile ürettiği 100 doğal ürünlerle Glohe, kişisel ve ev bakım sektörüne doğanın bütün saflığını taşımayı hedefliyor. Birbirinden önemli buluşlara da imza atan GLOHE’nin tüm amacı, doğanın gücünü bilimle birleştirmektir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.03.2019 01:30
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.