Çocuk yetiştirmenin sırları

Alanında uzman isimlerin konuşmacı olduğu Yaşam Akademisi, Akmerkez’deki söyleşilerine 2018’de de devam ediyor.

Çocuk yetiştirmenin sırları

. Yeni sezonun ilk konuşmacısı Yetenek Nasıl Gelişir?’ konulu söyleşisiyle Dr. Özgür Bolat olacak. Bolat, 21 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da katılımcıların yetenekli çocuk yetiştirmeye ilişkin merak ettiklerini yanıtlayacak.

 

Eğitime, öğrenmeye, öğretmeye ve insana dair çözüm önerilerini ezberbozan yöntemlerle sunan Eğitimci Doktor Özgür Bolat, Yaşam Akademisi’nin Akmerkez’deki konuğu olacak. ‘Yetenek Nasıl Gelişir?’ isimli söyleşide konuşma yapacak olan Bolat, yetenekli çocuklar yetiştirmenin püf noktalarını ve çocuğun yeteneğinin en üst seviyeye çıkmasının nasıl sağlanacağının yanıtlarını verecek.

 

‘Beni Ödülle Cezalandırma’ isimli kitabıyla tanınan eğitim bilimci, 21 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da Akmerkez’de gerçekleşecek etkinlikte ebeveynlik psikolojisini, mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmek için anne-babaların neler yapması gerektiğini anlatacak.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.11.2018 14:47
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.