Çocuklar için büyük eğlence

Yenilenen yüzü, dünya çapındaki marka karması, keyif ve eğlence alanları ile İstanbul Anadolu yakasının vazgeçilmez yaşam merkezi İstanbul Optimum Outlet, yaza özel dev oyun alanı ile çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

Çocuklar için büyük eğlence

İstanbul Optimum Outlet, 9 – 17 Haziran tarihleri arasında kurduğu özel dev oyun alanı ile çocukları unutulmaz bir yaz tatiline davet ediyor. 0 – 13 yaş aralığındaki tüm çocukların ücretsiz olarak giriş yapabildiği dev oyun alanı birbirinden eğlenceli 4 ayrı parkurdan oluşuyor.

 

Tam anlamıyla eğlencenin merkezi olan Fun Center, benzersiz bir uçuş deneyimi yaşatan Jumbo Jet, masallardaki gibi korsanlarla mücadele edecekleri Pirate Ship, yepyeni keşiflerle unutulmaz bir maceraya davet eden Safari Bus ile dev şişme oyun alanı miniklere benzersiz anlar yaşatıyor.

 

İstanbul Optimum Outlet, Ramazan’ın keyfini doyasıya yaşamak, karne sevincini coşkuyla kutlamak isteyen tüm çocukları, 9 – 17 Haziran tarihleri boyunca, her gün saat 13.00 – 21.00 arası açık olan dev oyun alanına bekliyor.


Tarih: 27.06.2018 11:56
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.