Çocuklarınız Korunuyor Mu

Annelerin hayatını kolaylaştırarak, sağlıklı ve kendine güvenli bebekler yetiştirmelerine yardımcı olma misyonuyla ilerleyen MYCey, Fransa’dan ithal ettiği Kietla marka güneş şapkalarıyla çocukları güneşin zararlı ışınlarından k

Çocuklarınız Korunuyor Mu

İnovatif ürün portföyünü kaliteli ve güvenilir aksesuarlarla birleştiren MYCey, yaz aylarında çocukların hem güneş ışınlarından beslenmesini hem de zararlı etkilerinden korunmasını sağlayan ürünler sunuyor. MYCey’in Fransa’dan ithal ederek ürün portföyüne eklediği Kietla marka güneş şapkaları, güneş ışınlarının yoğun etkilerini azaltıyor, hızlı kuruyor ve ters çevrilerek 2 farklı şekilde kullanılabiliyor.

“Oeko-Tex” kumaş özeliği bulunan yüzde yüz koton Kietla güneş şapkalarının her iki tarafı da UV ve UPF 50+ koruma sağlıyor. Çocuklara geniş bir bakış açısı sağlayan Kietla Kapel model şapkalar, çocukların ve güneşin yönüne bağlı olarak yüzü, omuzları ve boynu korumak için hareket ettirilerek güneş şemsiyesi görevini görüyor. Aynı zamanda düzgün durması, rahatça kullanılması ve düşmemesi için başın etrafında bağlanabilen askılar yer alırken, Kietla güneş gözlükleri ile birlikte kullanılabilen ayrı bir özelliği bulunuyor.

Grafik tasarımlar ve sade trend renkler göz alıyor

Kietla güneş şapkalarının Kapel modeli, Fransız Occitan lehçesinde bulunan “Capèl” kelimesinden geliyor. Tasarımcı Anne-Charlotte Le Grand imzalı, Institut Français du Design tarafından “Moda” kategorisinde Janus ödülüne layık görülen Kapel şapkaların bir tarafı düz, diğer bir tarafı şık desenlere sahip 10 modeli bulunuyor. Grafik tasarım ve sade tasarım olarak ikiye ayrılan modellerin grafik tasarımlarında ZigZag, FunFair, CubiK Sun, GraphiK stili, Ice Kream, Swimming Pool olarak isimlendirilen desenler yer alırken; sade tasarımlarında da Panama Khaki, Sky, Pink, Navy öne çıkıyor. 6 farklı boyutta tasarlanan modern ve vintage şapkalar, 6 aylık dönemden 12 yaşa kadar olan hem kız hem de erkek çocukların gardırobunda vazgeçilmez koruyucu bir aksesuar olarak yer alıyor.


Anahtar Kelimeler: Çocuklarınız Korunuyor Mu
Tarih: 27.06.2018 16:42
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.