Çocuklarınız Paylaşmayı Öğretecek yer

Kendine ait özel alan isteğinin sadece büyüklere özgü olmadığı fikrinden yola çıkan abm Yayınevi’nin Burası Benim Yerim! kitabı, aynı zamanda paylaşma ve dışlanma gibi çocuklar için yeni öğrenilen kavramları da eğlenceli bir dil

Çocuklarınız Paylaşmayı Öğretecek yer

abm Yayınevi’nin Burası Benim Yerim! kitabında Minik Tavşan Cancan, okumak için yanıp tutuştuğu Uzay Tavşanı kitabını, gürültü yaparak onu rahatsız eden diğer tavşanların yanında okuyamayınca sadece kendine ait bir alan yaratmak için etrafına bir çizgi çekiyor. Ancak bir süre sonra diğer tavşan arkadaşlarının keyifli yaşamından ve beraber yaptıklarından uzak kaldığını anlayıp üzülüyor. Tam da bu noktada bir arkadaşı onun imdadına yetişiyor. Çocukların hem kalplerinde hem kitaplıklarında mutlaka özel bir yer kazanacak olan Burası Benim Yerim!, hayatı başkalarıyla paylaşmak ile kendi özel alanını yaratmak arasındaki dengenin nasıl kurulabileceğini çocuklara naif bir şekilde anlatıyor.

 

Doksandan fazla kitaba imza atan ödüllü yazar Pippa Goodhart’ın bir milyondan fazla satan Burası Benim Yerim! kitabı, Rebecca Crane’nin naif çizgileriyle küçük okuyucularına değerli bir okuma deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

 

 

Kitap Adı: Burası Benim Yerim

Yazan: Pippa Goodhart

Resimleyen: Rebecca Crane

Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar

Sayfa Sayısı: 32

Ebat: 27 x 23 cm

Etiket Fiyatı: 22,90 TL

Yayınevi: abm Yayınevi

 


abm Yayınevi Hakkında:

Acar Group bünyesinde kurulan abm Yayınevi yayıncılık hayatına 2011 yılında başladı. Adını Acar Bilgi Merkezi’nden alan abm Yayınevi; edebiyat, tarih, sanat, araştırma, akademik, ekonomi, çocuk, gençlik ve popüler kitaplar kategorilerinde faaliyetlerini sürdürüyor. abm Yayınevi bünyesinde kurulmuş olan abm Çocuk ve İlk Gençlik Yayınları ise; yabancı ve Türk yazarların kitaplarını yayımlayarak, çocuk ve ilk gençlik kategorilerinde seçkin yayınları bünyesine katmayı amaçlıyor.

 

Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren yayınevi; yaratıcı, evrensel, ahlaki değerlere uygun, bağımsız ve tarafsız, kaliteli yayınları çocuklar ve gençlerle buluşturmayı amaçlıyor. Kurulduğu günden beri “Her kitapta yeni bir sen!” diyerek, onlara sevecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri kitaplar sunuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.07.2018 15:08
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.