Cumhurbaşkanı “Ordu’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta içerisinde meydana gelen sel afetinin etkilerini yerinde incelemek üzere Ordu’ya geldi. Cevizdere Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıkılan köprülerin 3-4 ay gibi kısa bi

Cumhurbaşkanı “Ordu’da

Ordu iline gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Ünye ilçesinde sel nedeniyle yıkılan Cevizdere Köprüsü’nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte köprüde incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Ünye Cumhuriyet Meydanı’na geçerek halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Ordu ilimizde sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bu tür felaketlerden muhafaza eylesin. Devletimiz bütün imkânlarıyla evleri, iş yerleri ve mahsulleri zarar gören vatandaşlarımızın yanındadır” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.08.2018 15:52
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.