Doğa dostu ürünler

Her yıl Ocak ayının ikinci haftasında kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası, enerjinin her alanda daha fazla kullanıldığı günümüzde tasarrufa dikkat çekmek için büyük önem taşıyor. Ev dışı tüketim sektörüne yönelik ürün ve hizmet

Doğa dostu ürünler

Enerji kaynaklarının tasarruflu kullanılması amacıyla çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Enerji Tasarrufu Haftası’nda, üretimde enerji tasarrufu öncelikli konular arasında yer alıyor. Enerji ihtiyacının yaklaşık olarak yüzde 80’ini dışarıdan sağlayan ülkemiz için enerji tasarrufu, önlem alınması gereken bir konu olarak dikkat çekiyor. İşletmelerin doğa dostu ve tasarruflu ürünleri tercih etmesi, harcanan üretim enerjisinin de en aza indirgenmesine katkı sağlıyor. Tasarruflu çözümler sayesinde kişilerin gereksiz ürün kullanımı da önlenmiş oluyor.

Profesyonel temizlik, hijyen, gıda ürünleri ve hizmetlerini bütünleşik çözümler sunarak işletmelerle buluşturan Eczacıbaşı Profesyonel, Selpak Professional havlu, tuvalet kağıdı, peçete ve kağıt dispenserleri sayesinde tasarruflu, hijyenik ve çevre dostu şekilde tüketim imkanı sunuyor.  Eczacıbaşı Profesyonel, Maratem markası ile konsantre kimyasal ürünlerle daha az tüketim, daha çok tasarruf sağlıyor.

 

Selpak Professional’dan yeni bir seri: Essential Çevreci Portföy

Ev dışı tüketim sektöründe sıklıkla tercih edilen Selpak Professional, sürdürülebilirlik planları doğrultusunda geri dönüşümlü ürün serisi ile sektöre çevreci bir yaklaşım getiriyor. Selpak Professional, geri dönüşümlü kağıttan üretilen Essential serisindeki Z Katlı Havlu, Sensörlü Havlu ve Peçete ile işletmelere çevre dostu ürün alternatifi sunuyor. Geri dönüşümlü portföy, daha az enerji ve daha az su harcanarak üretilen ürünler sunuyor.

 

Kağıt havlunun doğru kullanımı tasarrufa destek oluyor

El yıkamak bakterilerin bulaşmasının önüne geçerken, yıkadıktan sonra kullanılan kurutma yöntemi de el hijyeninin tamamlayıcısı oluyor. Tek kullanımlık kağıt havlu ile kurulama işlemini gerçekleştirmek hijyen sağlamada en önemli noktalar arasında bulunuyor. Ancak kağıt havluyu ihtiyaçla doğru orantılı kullanmak büyük önem taşıyor. Eczacıbaşı Profesyonel’in geliştirdiği tasarruflu dispenserler gereksiz kağıt havlu kullanımının önüne geçiyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Doğa dostu ürünler
Tarih: 12.01.2019 12:42
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.