Doğan Cüceloğlu hayatını kaybetti.

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'daki evinde ölü bulundu. Edinilen ilk bilgilere göre, alışverişten eve dönen Yıldız Cüceloğlu, eşi Doğan Cüceloğlu'nun yerde yatan cansız bedeni ile karşılaştı.

Doğan Cüceloğlu hayatını kaybetti.

Yıldız Cüceloğlu'nun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Eve gelen sağlık ekipleri, Doğan Cüceloğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de evin içerisinde incelemelerde bulundu.

İlk incelemelere göre 83 yaşındaki Cüceloğlu'nun evin içinde yürürken başının üzerine düştüğü ve hayatını kaybettiği belirlendi. Herhangi bir darp-cebir izinin olmadığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Doğan Cüceloğlu'nun ölümü hakkında son dakika açıklaması yapıldı.  Açıklama da  "Müteveffanın kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı. Ünlü psikolog Doğan Cüceoğlu Beşiktaş Akatlar'daki evinde vefat etmiş halde bulunmuştu.

"Düşmeye Bağlı Kanama"

Açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 06.02.2021 tarihi saat 14.00 sıralarında Beşiktaş ilçesi Akatlar Mahallesi'nde, meydana gelen olayda; Mehmet Doğan CÜCELOĞLU isimli şahsın yaşamını yitirdiği bilgisinin edinilmesi üzerine; müteveffanın evinde yapılan inceleme ve araştırma sonucunda, müteveffa şahsın evini haftada 2 defa temizlemeye giden M.Ç isimli şahısla yapılan görüşmede, evin kapısına geldikten sonra 2 defa zile bastığı, kapıyı açan kimse olmadığı, evin içine girdiğinde müteveffa şahsı hareketsiz olarak yerde yatar vaziyette gördüğünü ve daha sonra yetkililere haber verdiğini beyan etmiş, müteveffanın kafa kısmında düşmeye bağlı kanamanın olduğu anlaşılmış olup, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

Doğan Cüceloğlu hayatını kaybetti. İstanbul Beşiktaş'ta yaşadığı dairede ölü bulunan psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun ilk belirlemelere göre düşme sonucunda yaşamını yitirdiği açıklandı. Doğan Cüceloğlu'nun vefat haberinin ardından hayatı hakkında bilgiler gündeme geldi. Kırktan fazla bilimsel makalesi ve çok sayıdaki kişisel gelişim kitabını kaleme alan Doğan Cüceloğlu çok sayıda konferanslar verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Doğan Cüceloğlu
Tarih: 16.02.2021 20:26
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.