“DON KİŞOT’UM BEN”

Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Baba Sahne’nin yepyeni prodüksiyonu “Don Kişot’um Ben”in biletleri satışa çıktı!

“DON KİŞOT’UM BEN”

Güven’in çılgın asilzade Don Kişot’a, Karacaoğlu’nun ise silahtarı Sancho Panza’ya hayat verdiği oyun; ödüllü yönetmen Emrah Eren’in yorumuyla aralık ayında perdelerini açıyor. Bildiğimiz “Don Kişot” hikâyesini, Mihail Bulgakov’un sıradışı kaleminden çıkan bir metinle sahneye taşıyan “Don Kişot’um Ben”; 1 Aralık’ta gerçekleşecek prömiyerinin ardından 2, 4, 5, 6, 7 ve 8 Aralık tarihlerinde sahnelenecek.

Baba Sahne’nin yeni prodüksiyonu ile 14 yıl sonra “Don Kişot’um Ben” diyerek tiyatro sahnesine dönen Ozan Güven, başrolü paylaştığı Günay Karacaoğlu’nu, nam-ı diğer Sancho Panza’yı da yanına alarak yollara düşüyor. Cervantes’in ölümsüz eseri “Don Kişot”, Mihail Bulgakov’un, dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen yepyeni metniyle bir defa daha tiyatro izleyicisiyle buluşmaya geliyor.

 

Don Kişot Altın Çağ’ın, Sancho Panza Don Kişot’un izinde… “Aşka Feda” diyen iki saf vicdan sürüklüyor peşinden gelenleri… Şarkılar, maskeler, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleri… Hikâyeyi sorarsanız, bildiğimiz “Don Kişot” işte: Senor Quijano bir gün delirir, silahtarı Sancho Panza’yla maceradan maceraya koşar...

 

Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun yanı sıra “Don Kişot’um Ben”de; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor. Cervantes’in ölümsüz eserinden Mihail Bulgakov’un uyarladığı, Irmak Bahçeci’nin dilimize çevirdiği “Don Kişot’um Ben”in yönetmen koltuğunda Emrah Eren oturuyor.

 

“Don Kişot’um Ben”, 1 Aralık Cumartesi, 4 Aralık Salı, 5 Aralık Çarşamba, 6 Aralık Perşembe, 7 Aralık Cuma ve 8 Aralık Cumartesi akşamları saat 20.30’da, 2 Aralık Pazar günü ise 16.00’da Baba Sahne Savaş Dinçel Salonu’nda sahnelenecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: “DON KİŞOT’UM BEN”
Tarih: 21.11.2018 14:40
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.