“Döşemealtı” doğal sinema platosu oldu

Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Döşemealtı ilçesi film platolarının çekim merkezi oldu. Daha önce de bir çok sinema filmi ve video klip çekimleri için kullanılan Döşemealtı’nda yine güzel bir sinema filmine sahne oldu.

“Döşemealtı” doğal sinema platosu oldu

BAŞROLDE WİLMA ELLES

Başrolünde Alman sinema ve dizi oyuncusu Wilma Elles’in yer aldığı ve bir köy komedisinin anlatıldığı “Dümbüldüdüklü Köyü’ isimli sinema filmi için Döşemealtı’na film seti kuruldu. Tecavüzcü Coşkun karakteriyle ün yapan sinema oyuncusu Coşkun Göğen’in de yer aldığı filmin senaryosu Fatma Işıklar’a ait. Yönetmen koltuğunda ise Oktay Kalaycı yeraldı. Film çekimleri için Döşemealtı’na gelen Wilma Elles ilçeye hayran kaldığını tarihi ve doğal güzelliklerin kendisini adeta büyülediğini söyledi.

CAZİBE MERKEZİ

Geçmiş yıllarda  Cüneyt Arkın, Hülya Koçyigit ve Kartal Tibet’in oynadığı filmlere sahne olmuştu. Yakın zamanda ise Necati Şaşmaz’ın başrolünde oynadığı Kurtlar Vadisi Vatan, Kurtlar Vadisi Gladio, Aslan Parçam sinema filmleri Döşemealtı İlçesi’nde çekildi. Son olarak bu hafta içinde galası yapılan yönetmenliğini Bora Temel ve Hasan Sağ’ın yaptığı kadın ayrımcığını konu alan “Eski köye yeni adet” filmi çekildi.  Yine ünlü sanatçı Mabel Matiz, 'Maya' adlı albümünde yer alan 'Sarmaşık'ın video klibini, Killik Mahallesi’nde halı tarlalarında çekti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.11.2020 14:09
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.