Dünya Kupası final tahminini açıkladı

Yolunuzun kesiştiği kişileri bulmanızı sağlayan tanışma uygulaması happn’ın yayınladığı “Crush” haritasına göre, Arjantin ve Brezilya final oynayacak.

Dünya Kupası final tahminini açıkladı

happn, Dünya Kupası’na özel hazırladığı harita ile mücadeleye katılan ülkelerin “Crush” sayılarına göre eşleşme tahminini yayınladı. happn’ın yayınladığı haritaya göre, Dünya Kupası’nın final maçına Brezilya ve Arjantin adını yazdırdı.

 

Dünyada Türkiye’nin de dahil olduğu 40 ülkede 50 milyon kişi tarafından kullanılan mobil tanışma uygulaması happn, dünya kupasına özel hazırladığı fikstürü, ülkelerin “Crush” sayılarına bakarak hazırladı. happn’da iki kullanıcı birbirini karşılıklı beğendiğinde “Crush” gerçekleşiyor ve uygulama içi sohbet başlıyor.

 

Brezilya ve Arjantin finalde

Online flörtte en başarılı olan iki ülkenin final oynadığı fikstüre göre, Brezilya ve Arjantin final oynuyor ve “Crush” Dünya Kupası’nı Arjantin alıyor. happn’ın “Crush” sayılarına göre hazırladığı tahmine göre, adını yarı finale yazdıran diğer iki ülke ise Uruguay ve Panama oldu. İngiltere, Danimarka, Fas ve İsveç ise, flört haritasında çeyrek finale kadar yükselen ülkeler oldu.

 

happn birlikte maç izlemek isteyenler çiftleri buluşturuyor

Hoşlandıkları kişiyle ilk buluşmada Dünya Kupası maçı izlemek isteyenler için de happn yeni bir seçenek sunuyor. Kullanıcılarına belirli aktiviteleri birlikte yapma imkânı sunan “See You There” özelliğine gelen “Maç izlemek” balonunu seçen kullanıcılar ilk buluşmada maç izlemek istediklerini bildirebilecek. “Maç izlemek” seçeneği Dünya Kupası süresince aktif olarak kullanılabilecek.

Dünya Kupası maçları flörtü arttırdı

happn ayrıca Dünya Kupası’nın online flörtü de olumlu yönde etkilediğini ortaya koydu. Dünya Kupası başladığından bu yana happn’da uygulama içi aktivitelerin kullanımı 20 oranında artış gösterdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 28.06.2018 15:43
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.