Dünya Kupası’nda Çim Altında Alman Teknolojisi

REHAU çim ısıtma ve serinletme sistemi, Dünya Kupası karşılaşmalarının yapıldığı 12 stadyumun 8’inde mükemmel oyun koşulları sağlıyor.

Dünya Kupası’nda Çim Altında Alman Teknolojisi

REHAU dünya kupası karşılaşmalarının yapılacağı 12 stadyumun 8’inde hizmet verdiği çim saha ısıtma ve serinletme sistemleriyle en iyi koşulları sağlıyor. 14 Haziran 2018’de başlayan FIFA Dünya Kupası’na evsahipliği yapan Rusya’da, REHAU tarafından üretilen RAUTHERM boruları 64 bin metrekarelik bir alana uygulanarak çimleri yüksek sıcaklıklarda serinletebilme imkanı sağlıyor.

Önceden izole edilen Tichelmann dağıtım sistemi, ısı kayıplarını azaltarak yalıtımlı olmayan bir sisteme kıyasla daha az işletme maliyeti sağlıyor. Bu nedenle ısıtmanın akıllı kontrol sistemi, yaklaşık +2 derece maksimum değere sahip olan düşük sıcaklık aralığında çalışıyor. Bu düşük sıcaklık, birincil enerji tüketimini düşürerek, çimin zarar görmesini de önlüyor.

 

Stadyumlardaki fonksiyon odalarında yerden ısıtma

Çim ısıtmanın yanı sıra, REHAU borularından gelen içme suyu ve yerden ısıtma sistemleri de stadyumlara uygulandı. Dünya Kupası stadyumlarındaki fonksiyon odalarında yerden ısıtma, oyun alanının dışında bile en iyi koşulları sağlıyor.

REHAU Rusya'da 1995 yılından beri 600 çalışanıyla faaliyet gösteriyor. REHAU'nun ürünleri, Rusya'nın Kremlin surlarının yakınındaki sergi salonu olan Moskova Manege'nin yaya bölgesinin altında, çok sayıda önemli noktada bulunuyor. Yüzeyin altında, sıcak suyun dolaştığı ve kaldırım taşlarını geleneksel elektrikle çalışan ısıtmaya göre daha az pahalı hale getiren yaklaşık otuz kilometre boru döşendi. Bu nedenle, kışın yollarda tamamen buz ve tuzsuz kar ve kir bulunmuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.07.2018 16:25
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.