Dünyanın en büyük koruması

Kültür sanat etkinlikleri ile İstanbul’un Anadolu yakasında büyük bir boşluğu dolduran Akasya, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de dikkat çekiyor.

Dünyanın en büyük koruması

Ev sahipliğini Akasya’nın gerçekleştirdiği dünyanın en büyük ve bağımsız doğa koruma kuruluşlarından WWF Türkiye’nin Anneler Günü için gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğini ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

 

WWF Türkiye’nin evlat edinme kampanyasına katılan çok sayıda destekçi, seçtiği bir türü sembolik olarak evlat edinerek doğa koruma çalışmalarına katkıda bulundu. WWF Türkiye çalışanları, “Anneler Günü’nde tehlike altında olan bir türü evlat edinerek hem bir yavrunun doğal ortamında yolunu kaybetmeden annesiyle birlikte güvenle ve özgürce yaşamasını sağlayabilir hem de yolunuzu aydınlatan annenize unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz. WWF Türkiye’nin evlat edinme kampanyası 9 türü kapsıyor; Deniz kaplumbağası, panda, yunus, turna, kutup ayısı, kaplan, orfoz, saz kedisi ve orangutan” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.05.2018 17:24
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.