“DYO Usta Ligi 2019 Türkiye Şampiyonası”

DYO’nun 3 yıl önce başlattığı ve geleneksel hale gelen “DYO Usta Ligi 2019 Türkiye Şampiyonası” ön eleme maçları başladı. Bölgeleri temsil edecek takımların belirlendiği maçların ikincisi Doğu Marmara Bölge finalistini belirlem

“DYO Usta Ligi 2019 Türkiye Şampiyonası”

DYO’nun 3 yıl önce başlattığı ve geleneksel hale gelen “DYO Usta Ligi 2019 Türkiye Şampiyonası” ön eleme maçları başladı. Bölgeleri temsil edecek takımların belirlendiği maçların ikincisi Doğu Marmara Bölge finalistini belirlemek için oynandı.
Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek takımın belirlendiği turnuvanın ikinci maçı 23 Ekim Salı günü Beylerbeyi Şampiyon Halı Saha’da yapıldı. 11.00’de forma teslim töreni ile başlayan maçlar 20’şer dakikadan iki devre oynandı.

İlk maç 12.00’da Teknotex ve Dyosil takımları arasında oynandı. Çekişmeli geçen 40 dakikanın sonunda maçı Teknotex’i 10-4 yenen Dyosil takımı kazandı ve ilk finalist oldu.

Günün ikinci karşılaşması 13.00’de başladı. Dyoplast ile Akrofiller arasında geçen kıran kırana mücadelenin kazananını seri penaltılar belirledi. 8-7’lik skorla Dyoplast finale ortak oldu.

DOĞU MARMARA’YI DYOPLAST TEMSİL EDECEK

Dyosil ve Dyoplast takımları arasında oynanan 15.30’da başlayan finalde takımlar büyük performans gösterdiler. Final maçını 4-3’lük skorla Dyoplast takımı kazanarak Doğu Marmara Bölge Müdürlüğünü temsil etmeye hak kazandı. Ön eleme maçlarında attığı 5 golle Onurcan Yılmaz gol kralı oldu.

 

 

‘’DYO Usta Ligi 2019 Türkiye Şampiyonası’’nda Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek olan Dyoplast takımına kupayı DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran ve Satış Direktörü Halil Harun Gönenç takdim etti. Çekişmeli geçen final mücadelesinden sonra futbola gönül vermiş tüm ustalar, bölge şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte düzenlenen yemekte kutladılar.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU TEMMUZ’DA BELİRLENECEK

10 gün sürecek ön elemelerde Batı ve Doğu Marmara’dan sonra sırasıyla, Güney Marmara, Ege, Antalya, İç Anadolu, Karadeniz, Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri’nde finalistleri belirlemek için yapılacak. 4 Kasım’da Adana’da sona erecek ön eleme maçlarından sonra bölge finalistleri Türkiye Şampiyonası’na katılım vizesini alacaklar. Temmuz ayında gerçekleşecek DYO Usta Ligi 2019 Türkiye Şampiyonası ile şampiyon takım belli olacak.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.10.2018 15:05
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.