Ek gıdada çok Dikkatli olun!

Bebeklerin anne sütüyle beslenmelerini tamamlayıp ek gıdaya geçiş süreçleri gelişmelerinde önemli rol oynuyor. Bu döneme geçişi kolaylaştıran ürünler de annelerin tercihi oluyor. Wee Baby, annelerin bu döneme daha rahat uyum sağlayabilm

Ek gıdada çok Dikkatli olun!

 

Anneler ve bebeklerine sağlıklı, pratik kullanımlı ürün alternatifleri sunan Wee Baby, bebeklerin ek gıda süreçlerinde de onları yalnız bırakmıyor. Bu döneme rahatlıkla uyum sağlayacakları ürünler geliştiren Wee Baby, iki bölmeli ve yarı akışkan yiyeceklerin birbirine karışmasını engelleyen Mama Kabıyla, yiyecekleri muhafaza ederek taze tutuyor ve bebeklerin rahat bir şekilde beslenmesini sağlıyor. Kapağı kapatıldığında çanta da taşınabilen mama kabı yolculuk için de ideal.

Minik ellere özel mama kaşığı

Wee Baby’nin mama ile beslenen bebeklerin minik ellerine ve hassas ağız yapılarına göre özel tasarlandığı ikili silikon yumuşak uçlu mama kaşığı ve üçlü PP sert uçlu mama kaşıkları da beslenme yardımcı ürünleri arasında yer alıyor. Farklı renklerdeki tasarımlarıyla bebeklerin ilk yemek atıştırmayı öğrenme dönemlerinde, bebeklerin tutma ve kavrama yeteneğini geliştirmesine yardımcı oluyor ve kendi kendilerine yemek yemeye teşvik ediyor. Wee Baby Çatal Kaşık Saklama Kabı da gittiğiniz her yere kaşıkları taşıma imkanınız oluyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.07.2018 14:57
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.