Emziklere yenilikçi yaklaşım

Bebekler için kullanılan yardımcı ürünlerden biri kuşkusuz emzikler. Kullanılan malzeme ve tasarıma göre farklı çeşitleri bulunan emziklerin özellikleri de tercih edilmesinde etkili oluyor. Ürettiği ürünlere yenilik katan Wee Baby, yumu?

Emziklere yenilikçi yaklaşım

Geliştirdiği ürünleriyle bebeklerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde büyümesine önem veren Wee Baby emziklerini dayanıklı ve kolay temizlenebilen tek parça silikon olarak yeniden tasarladı.

Bebeklerin hassas cildine özel yumuşaklığı ve hafifliğiyle öne çıkan emzikler, ortodontik damaklı emzik yapısıyla da bebeklerin doğal damak gelişimini destekliyor.

 

Kolaylık ve konfor bir arada

Wee Baby’nin silikon emziği, bebeğin emziği emerken burnunun açık kalması ve rahat hava alabilmesi için kelebek şeklinde tasarlandı. Ortodontik damaklı emzik yapısı, bebeklerin doğal damak gelişimini destekliyor. Hafif olmasıyla yeni doğan bebekler için kolay kullanım sağlayan silikon emzik, yumuşak yapısıyla da teni ile temasında konfor yaratıyor.  

 

 Wee Baby Silikon Emzikler’in yanı sıra anneler ve bebeklere özel diğer ürünlerle ilgili daha detaylı bilgi için http://www.weebaby.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Wee Baby Hakkında:

1986 yılında kurulan Burda Bebek diş kaşıyıcısı ve biberon çeşitleriyle sektöre giriş yapmış, zaman içerisinde ürün portföyünü geliştirmiştir. 1998 yılına kadar Türkiye’de yerli olarak ürettiği ürünleriyle bebek ve annelerin ihtiyaçlarını karşılayan Burda Bebek A.Ş. uluslararası kalite standartlarının ve gelişen teknolojinin getirdiği şartlara uygun üretim ve hizmet sürecine geçmiştir. Aynı dönemde firma portföye yeni ürünler eklenerek bugün pazar lideri olan Wee Baby markası yaratılmıştır. Wee Baby markalı ürünlerin büyük çoğunluğu özel olarak geliştirilmiş modern makine parkuru ile yerli olarak uluslararası kalite standartlarında üretilmekte ve tüm üretiminde FDA onaylı hammaddeler kullanılmaktadır. Bunun yanında çevreye duyarlı üretim prensibini benimseyen Burda Bebek A.S. Türkiye’de kendi kategorisinde ilk TSE belgesi alan yerli firma olmayı başarmıştır. Burda Bebek, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex ve BRC HCP sertifikalarıyla Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde en büyük anne bebek ürünleri üreticisidir. 32 yıldır annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayan Burda Bebek bünyesine sektörün önemli markalarından Mycey’i de dahil etmiştir. Burda Bebek bugün Türkiye’de Wee Baby markası altında; Annelere Özel Ürünler, Beslenme ürünleri, Biberonlar, Emzikler, Yardımcı ürünler ve Bakım ürünlerinden oluşan 400’ün üzerinde ürününü, 30 binin üzerinde satış noktasında tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır. Uluslararası kalite standartlarında üretilen Wee Baby ürünleri aynı zamanda 25’in üzerinde ülkeye de ihraç edilmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 12.01.2019 12:48
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.