En yaratıcı yılbaşı dekorasyonu

Mutfak ve oturma odası için en yaratıcı yılbaşı dekorasyon fikirleri

En yaratıcı yılbaşı dekorasyonu

Yeni yıla çok az bir süre kalmışken, yılbaşı kutlama hazırlıkları şimdiden başladı. Zorlu geçen 2020’nin tüm tozu ve kasvetinin atılacağı yeni yıl dekorasyonumuz da geçtiğimiz yıllardan ayrıcalıklı olmalı. Cosentino, hayatımızın unutulmaz birçok anının geçtiği mutfakları yeni yıla hazırlamanız için birbirinden önemli dekorasyon önerileri sunuyor.

 

Dekorasyon, eski yılın tüm enerjisini sıfırlayarak yeni yıla girmek için de son derece önemli oluyor. Cosentino, yeni yılı büyük bir enerji ve tazelikle geçirmenizi sağlayacak birbirinden önemli dekorasyon önerilerinde bulunuyor.

 

İyi bir zemin gerekli

Herhangi bir dekorasyon projesinde olduğu gibi, kaliteli malzemelerden yapılmış hoş bir zemin, tüm detayların harika görünmesini sağlamanın en iyi yolu oluyor. Mutfak tezgahı için Silestone, mobilya veya duvarları kaplamak için Dekton Slim, mutfağınızın yılbaşı dekorasyonunu tamamlamak için mükemmel bir dokunuş katmanıza yardımcı oluyor. Mutfak ve oturma odalarını beyaz, gümüş, altın, kırmızı veya yeşil gibi yılbaşı renklerinde dekore etmek için zarif, nötr bir temel sağlayan siyah kaplamaları da kullanabilirsiniz. Mutfağınızın veya oturma odanızın renk düzeni ne olursa olsun, yeni yıl dekorasyonunda mümkün olduğunca nötr bir alan bırakmak için çakışan tüm öğeleri kaldırın ve gereksiz objelerden kurtulun.

 

Dekorasyon parçalarını seçin

Mutfağınız veya oturma odanızdaki yılbaşı dekorasyonunun dengeli olması için bir veya iki öğeye odaklanın. Şatafatlı, aşırı atmosfer yaratmaktan kaçının. Eğer varsa dikkatinizi şömineye odaklayın. Sonrasında raflarını süslemek için vitrin veya şifonyerlere yönelin. Mutfak tezgahınız bir ada şeklindeyse sonraki önceliğiniz burası olmalı. Son olarak yemek masası ve pencereler geliyor. Kapılarınıza bitkilerden yapılmış çelenkler asmak yılbaşı dekorasyonunun son dokunuşları olabilir. Bu alanlardan iki veya üç tanesini seçin, aynı estetiği ve uyumu yakaladıklarından emin olun.

 

Renk tonlarını belirleyin

Süslemeleri çılgınca yerleştirmeden önce mutfağınız veya oturma odanızda uygulayacağınız renk tonlarını belirleyin. Toprak renkleri ve soluk ahşap, alan boyunca uyumlu İskandinav tarzı bir görünüm sağlar. Bu tonların yanı sıra klasik kırmızı ve yeşili tercih edebilir veya beyazı kullanabilirsiniz. Bu tonlar gümüş ve altınla çok iyi uyum sağlar, rahat ve kışlık bir atmosfer yaratır. Ancak, şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız ikiden fazla renk kullanılmaması gerektiğini unutmayın. Mutfak dekorasyonu ve mutfağınızı bir eğlence alanına dönüştürmek söz konusu olduğunda "az daha çoktur" felsefesini unutmayın.

 

Bir odaya sıcaklık ve rahatlık katmanın, güzel bir mumdan daha iyi bir yolu yoktur

Şimdiye kadar mutfağımızı veya oturma odamızı yılbaşına hazırlamak için süsleyeceğimiz alanları seçtik, renkleri belirledik. Şimdi süsleri çıkarıp eğlenme zamanı. Her mutfakta iyi sonuç veren bitki süslemelerini kullanmanızı öneririz. Geleneksel köknarın ötesinde tezgah, yemek masası ve kapılar için ökseotu ve Atatürk çiçeğinden yapılmış çelenkleri tercih edin. Yılbaşı için kapıları dekore etmek, dikkatimizi odaklamak için önemli bir alan. Oturma odası ve mutfağın geri kalanı için dekorasyonunuzla eşleşebilecek sonsuz yılbaşı çelengi var. Bunları iyi değerlendirin. Mutfağınızı veya oturma odanızı yılbaşı için dekore ederken aydınlatma da önemlidir. Sürekli yanıp sönen aydınlatmaları tercih etmeyin. Bir odaya sıcaklık ve rahatlık katmanın, güzel bir mumdan daha iyi bir yolu yoktur. Yenilik yapmayı seven yaratıcı bir karakterseniz, mutfak eşyaları ve hatta yiyeceklerle istediğiniz her alanın dekore edebilirsiniz. Kırmızı-beyaz çizgili şeker kamışı, yılbaşı ağacı şeklinde bisküviler veya fındık sepetleri tercihi tümüyle size kalmış…

 

Çocuklardan yardım alın

Evi dekor ederken çocuklardan yardım alın. Onlara ne yapmak istediğinizi anlatın. Sizi şaşırtacaklarından emin olun. Yılbaşı masası için bazı süslemeler eklemeyi unutmayın. Mutfağın ve oturma odasının geri kalanını dekore ederken tüm öğrendiklerinizi kullanın ve mumları unutmayın. Mumlar sıcak, rahat bir atmosfer yaratmak için en doğru dokunuşu sağlarlar.

 

 

 

Cosentino Group Hakkında

Merkezi İspanya'da bulunan Cosentino Group, mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzeylerin üretim ve dağıtımını yapan global bir aile şirketidir. Sektöründe dünya çapında lider olan Cosentino Group, yenilikçi yaklaşımlar ile trendleri belirleyen ve insan hayatına değer katan çözümler tasarlamaktadır. Bu vizyon dahilinde, sıra dışı ve öncü ürünler olan Silestone, Dekton ve Sensa gibi ileri teknolojiye sahip ürünleri geliştirmiş ve mimari alanlarda eşsiz tasarımların yaratılmasını sağlamıştır. Grup, kalkınmasını uluslararası genişlemeye, yenilikçi bir araştırma ve geliştirme programına, çevreye ve sürdürülebilirliğe saygıya, topluma, faaliyet gösterdiği yerel toplulukların eğitim, eşitlik, sağlık ve güvenliğine yönelik devam eden kurumsal yükümlülüğe dayandırmaktadır. İspanya Almeria merkezli Cosentino Group, ürün ve markalarının dağıtımını 80’den fazla ülkede yapmaktadır. 29’u kendine ait tesislerde olmak üzere, 32 ülkede faaliyet yürütmektedir. Grubun Almeria’da altı, İspanya’da bir akıllı lojistik platformu olmak üzere yedi fabrikası ve dünya genelinde 140’tan fazla ticaret ve iş birimi mevcuttur. Cosentino Group finansal cirosunun yüzde 90'ını uluslararası pazarlardan elde etmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 27.12.2020 14:40
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.