En Yeni PlantPAx DCS Sürümü

Rockwell Automation modern DCS içerisindeki yeni yetenekler tesis genelinde daha yüksek değer yaratmak için proses kontrol operasyonlarında dijital dönüşüme yardımcı olur

En Yeni PlantPAx DCS Sürümü

SAN DIEGO, 12 Haziran 2018 — Rockwell Automation PlantPAx dağıtık kontrol sisteminin (DCS) son sürümü ile endüstriyel üreticiler daha akıllı, daha üretken ve korumalı operasyonlar yaratabilirler. Yeni sistem yetenekleri arasında daha sezgisel bir tasarım ile birlikte tesis varlıklarından zengin içerikli bilgi alma yeteneğini içerir. Bu iyileştirmeler proses kontrol operasyonlarının dijital dönüşümüne katkı sağlar ve daha düşük pazara sunma süresi ve toplam sahip olma maliyetine sahip bir Connected Enterprise kurulmasına yardımcı olur.

 

“PlantPAx DCS ölçeklendirilebilir, tesis genelinde otomasyon teknolojisi ve açık haberleşme standartlarının kullanılması sayesinde bağlanabilirliğin mümkün hale getirilmesine uzun zamandır yardımcı oluyor,” diyor Rockwell Automation PlantPAx iş geliştirme müdürü Kris Dornan. “Şimdi Rockwell Automation proses kontrol operasyonlarının tüm proses tesisinden daha fazla değer almasına imkan tanıyacak yetenekler sunuyor.”

 

Daha Akıllı – Bu sistem sürümü bir DCS uygulama amacında olan küçük ve orta ölçekli işletmeler için zorluk bariyerini ortadan kaldırmak üzere mevcut teknolojilerden faydalanır. Sunucuların tek bir makinede birleştirilmesi ile uygulamalar modern bir DCS’nin tüm fonksiyonlarını kullanabilir. Sanal veya fiziksel tüm makinelerde kullanılabilecek olan bu basitleştirme mühendislik süresini, lisansları ve sistem karbon ayak izini yüzde 75 seviyesine kadar azaltır.

 

Modern DCS içerisinde hem EtherNet/IP hem de IEC-61850 standartlarını kullanan ve elektrik koruma cihazlarını destekleyen bir genişletilmiş kütüphane özelliğine sahiptir. Tesis genelinde entegrasyon ile elektrik fonksiyonlarının bağlanması daha yüksek tesis kontrolü sağlar. Ayrıca, yeni standart kontrol paneli teklifleri düşük riskte başlama için kolay uygulama sunar.

 

Daha Üretken – Sistem, alarmların ve anormal durumların ele alınması dahil olmak üzere insanların proses ile etkileşimini iyileştirmek için genişletilmiş bir proses nesne kütüphanesine sahiptir. Basitleştirilmiş faceplate tasarımı eğitim ve destek için daha kolay, daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunar. Kütüphane de olay bilgilerinin gerçek zamanlı ve geçmiş verilerle gösteriminin optimize edilmesi için Historian şablonlarına sahiptir.

 

Korumalı – PlantPAx DCS ile kullanıcılar şimdi role ve alana göre erişim hakları tanımlayabilir ve yetkilendirme ve erişim ayrıcalıkları ile yeni bir güvenlik seviyesi sağlayabilirler. Sistem sürümü aynı zamanda I/O haberleşmesi için ağ kullanılabilirliğini genişletir ve tesis genelinde birleştirilmiş mimarilerin değerini artırır.

 

“PlantPAx DCS için en yeni sistemi sürümümüz proses kullanıcılarından gelen değerli girişleri temel alan özellikler içerir ve çok sayıda proses endüstrisine daha akıllı, daha sezgisel ve korumalı bir sistem sunmak için endüstri standartlarına uyar,” diyor Rockwell Automation Global Proses Sektörü Direktörü Jim Winter. “Bu inovasyonlar şirketlerin bir Connected Enterprise içerisinde tesis genelinde entegrasyondan daha kolay kar sağlamak üzere modern bir DCS’den faydalanmalarına yardımcı olur.”

 

Rockwell Automation Hakkında

Dünyanın endüstriyel otomasyon ve bilgi teknolojilerine odaklanan en büyük şirketi olan Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK) müşterilerini daha üretken ve dünyayı daha sürdürülebilir bir hale getiriyor. Merkezi Milwaukee, Wis.’de bulunan Rockwell Automation 80’in üzerinde ülkede müşterilerine hizmet veren yaklaşık 22.000 çalışana sahiptir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 18.07.2018 11:16
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.