Etkileyici göz makyajıyla çekici bakışlar

Göz makyajının olmazsa olması şüphesiz hacimli kirpikler ve gözlerle görsel bütünlük yakalayan kaşlardır. essence’in yenilenen koleksiyonunda yer alan essence 24 Ever Mascara, essence Tiny Tip Liner Waterproof ve essence Brow Pomad + Brush

Etkileyici göz makyajıyla çekici bakışlar

Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle makyaj tutkusunun izinden giden essence, yenilenen koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan maskara, eyeliner ve kaş pomadı göz makyajında çarpıcı dokunuşlar elde edilmesini sağlıyor.

 

24 saat bakımlı ve çarpıcı kirpikler

Bakışların daha etkili, ifadenin çok daha çarpıcı bir görünüm kazanmasını sağlayan essence 24 Ever Mascara, güçlü bileşenleri sayesinde tüm gün kirpiklere eşlik ediyor. Defined ve Bold seçenekleriyle kirpiklere dolgun ve doğal bir kıvrım sağlıyor. Kirpikleri tek tek ayırıp doğal bir kıvrım kazandıran maskara, içeriğindeki jojoba yağı ve E vitamini sayesinde aynı zamanda kirpiklere bakım yapıyor. Takma kirpik etkisi yaratan performansı ile fark yaratan essence maskara, gözlerin çok daha feminen ve dramatik görünmesini sağlıyor.

 

Bir profesyonel gibi eyeliner kullanın

Küçük gözleri büyük, düşük gözleri daha çekik göstermek ve göz makyajını çok daha etkili hale getirmek için eyeliner gibisi yoktur. Makyaj rutininin en zor adımı olan eyeliner çekimini kolaylaştıran essence Tiny Tip Liner Waterproof, suya dayanıklı yapısıyla en zorlu şartlarda bile bozulmuyor. Güçlü siyah doku, mat bir görünümün sağlarken göze hoş bir ışık veriyor. Bir profesyonel gibi eyeliner çekmeyi sağlayan mikro ince kıllardan oluşan fırçası adeta gözlerde sanat yapmanın ipuçlarını sunuyor.

 

Tek bir hareketle mükemmel kaşlar

Sabitlenmiş, aralıkları doldurulmuş ve doğal duran kaşlar, göz makyajının tamamlanmasını sağlayacak joker adımdır. Eğimli fırçasıyla kaşları doğal bir formda şekillendirmeyi sağlayan essence Brow Pomad + Brush, güçlü formülü sayesinde gün boyu bakımlı kaş görünümü sağlıyor. Kremsi dokusuyla çok rahat uygulanan kaş pomadı, hızlıca kuruyor ve yapay bir görüntü yaratmıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.02.2021 09:27
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.