EYT’de son durum...

EYT son dakika gelişmeleri emeklilikte yaşa takılanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

EYT’de son durum...

EYT son dakika gelişmeleri emeklilikte yaşa takılanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. EYT ile ilgili yapılan görevlendirme sonrası mesele yeniden gündeme gelmişti. Konuyla ilgili son açıklamayı ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptı. İşte son dakika EYT açıklaması ve emeklilikte yaş şartına takılan kişileri ilgilendiren o açıklama…

EYT ile ilgili son haberler geçtiğimiz haftalarda gündemdeki yerini almıştı. Peş peşe yaşanan sıcak gelişmeler sonrası yasayı bekleyen kişiler farklı formülleri TBMM’ye iletmek istemişti. Yaş şartına takılan kişilerle ilgili son açıklama ise Bakan Albayrak’tan geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kampta yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu.

Albayrak, sorulara “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok. Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak” diye yanıt verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: berat albayrak eyt
Tarih: 10.10.2019 03:14
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.