Finike’de sulama kanalları etrafına duvar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sulama kanallarının daha verimli kullanılmasına yönelik bakım çalışması yapıyor. Bu kapsamda Hasyurt Mahallesi’ndeki sulama kanallarının etrafına briket duvar örülüyor.

Finike’de sulama kanalları etrafına duvar

Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ilçelere yapmış oldukları ziyaretlerle çiftçi ve üreticilerin ihtiyaçlarını belirleyerek sorunları çözüyor. Bu kapsamda tarımsal sulama için kullanılan sulama kanallarında su baskınlarını ve toprak kaymalarını engellemek adına önceden tespit edilen bölgelerde çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Tarımsal Hizmetler Dairesi ve Finike Hizmet Birimi ekipleri kanal çevresinde briket duvar örme işi gerçekleştiriyor. Finike Hasyurt Mahallesi’ndeki toprak sulama kanallarının çevresi duvarla örülerek, toprak kayması nedeniyle oluşan tıkanmaların önüne geçilmesi suyun daha verimli kullanılması amaçlanıyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.03.2021 01:32
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.