Genç Belediye Başkan Aday Adayı Emrah AlTIYAPRAK

Yerel seçimler yaklaşırken kulislerde aday adayları netleşmeye başladı. Manşet28 ekibi olarak şehrimizin nabzını tutmak aday adaylarını tanıtmak amacıyla sahaya indik. Ak parti aday adaylarından genç inşaat mühendisi Emrah Altıyaprak??

Genç Belediye Başkan Aday Adayı Emrah AlTIYAPRAK

 

ALTIYAPRAK, gazetemiz muhabirlerinden Tayfun CANSIZ’a yaptığı açıklamada  genç nesile örnek olmak için böyle bir sorumluluğun altına girdiğini dile getirdi. ALTIYAPRAK “Genç yaşımda böyle bir sorumluluğun altına girerek aslında gençlere örnek olmak istedim . Yaşımın  vermiş olduğu enerji ve girişimciliği ile proje tabanlı insan odaklı olarak şehrin geleceğine dokunmak istiyorum . Aday gösterildiğim  taktirde genç bir kadro ile yeni yüzlerin kazanımını, bu ekiple birlikte kalite ve başarı odaklı çalışmayı kendine şiar edindim. Belediyecilikte genç kuşak ile olgun kuşağın arasında köprü olacak, ortak paydalarda buluşulacak etkinliklerin öneminin de farkındayım. Hizipçilikten uzak demokratik katılımla parti teşkilatının omuz omuza verip birlikte başarıya gitmek için ise her zaman hazırım” dedi

MANSET28 gazetesi ekibini büyük bir samimiyet ile konuk edip görüşlerini paylaştığı için teşekkür eder çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar dileriz.

 


Tarih: 19.10.2018 15:30
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.