Grand Pera Performans Sokağı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Grand Pera’da yer alan Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi Performans Sokağı’nda 15 Eylül Cumartesi akşamı efsanevi müzik grubu Kurtalan Ekspres ve genç şarkıcı

Grand Pera Performans Sokağı

Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi Grand Pera Performans Sokağı, 15 Eylül Cumartesi akşamı efsanevi Anadolu rock grubu Kurtalan Ekspres ile son dönemin parlayan yıldızı Emir Can İğrek’i ağırlıyor. Beyoğlu’nun büyülü atmosferinde gerçekleşecek konserde önce Emir Can İğrek, ardından da Kurtalan Ekspres sahne alacak.

 

Türkiye’nin ilk rock gruplarından biri olan Kurtalan Ekspres, 1972 yılında Barış Manço tarafından kuruldu. İsmini Haydarpaşa – Kurtalan hattında çalışan Kurtalan Ekspresi’nden alan grup, Manço’nun vefatının ardından Cem Karaca ile çalışmaya başladı. Grup, 2011 yılında Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu gibi sanatçıları anmak adına Teoman, Feridun Düzağaç, Özlem Tekin, Ogün Sanlısoy, Fuat Güner, Nev, Hayko Cepkin, Bülent Ortaçgil, Emre Aydın, Erkan Oğur gibi önemli isimlerin yer aldığı “Göğe Selam” adlı albümü çıkardı.
 

Genç besteci, söz yazarı ve vokalist Emir Can İğrek, müzik yolculuğuna Tekirdağ’da başladı. Nazım Hikmet Akademisinde şan ve solfej eğitimi aldıktan sonra Nazım Hikmet Akademi Korosu‘nda 4 yıl koristlik yapan genç şarkıcı, BİP Akustik adlı programda bestelerini ve sesini dinleyenlere duyurma imkanı yakaladı. Besteleri Ferhat Göçer, Funda Arar gibi ünlü isimler tarafından seslendirilen Emir Can İğrek’in “Beyaz”, “Gönül Davası” ve “Aç Bağrını” adlı tekli çalışmaları bulunuyor.

 

15 Eylül akşamı 22.45’te başlayacak konserin biletlerine Grand Pera gişelerden ve Biletix’ten ulaşabilirsiniz. Birbirinden keyifli konserler, festivaller, tiyatrolar, sanat performanslarının yeni adresi Performans Sokağı’nda gerçekleşecek tüm konserlerle ilgili detaylı bilgi edinmek ve bilet satın almak için www.biletix.com/mekan/RI/TURKIYE/tradresini ziyaret edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.09.2018 14:31
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.