Günaydın’dan Muhteşem Düğün

İstanbul’un tanınmış siyasetçi işadamlarından, Mustafa Günaydın’ın kızı Dilara, muhteşem bir düğün töreninde Ahmet Emanet ile dünya evine girdi.

Günaydın’dan Muhteşem Düğün

Günaydın’dan Rüya Gibi Düğün

İstanbul’un tanınmış siyasetçi işadamlarından, Mustafa Günaydın’ın kızı Dilara, muhteşem bir düğün töreninde Ahmet Emanet ile dünya evine girdi.

Avcılar Mira Palas Otelde, İstanbul’un tanınmış siyasetçi işadamlarından, Günaydın Grup yönetim kurulu başkanı Mustafa Günaydın, kızı Dilara için rüya gibi bir düğün töreni düzenledi. Düğün törenine İş ve siyaset dünyasından onlarca tanınmış isim katıldı.

“Katılım Yoğun Oldu, Herkes Oradaydı”

Konuya ilişkin, gazetemize bir açıklama yapan Günaydın Grup yönetim kurulu başkanı, siyasetçi işadamı, Mustafa Günaydın; Kızımız Dilara'nın düğününe uzaktan ve yakından gelip İstanbul'un yoğun trafiğinin çilesini çekip fiilen katılan, mazeretleri nedeniyle katılamayan düğünümüzün haberini ulaştıramadığımızdan dolayı kusurumuza bakmayan, telefon, telgraf, basın, sosyal medya ve benzeri unsurlarla bizlerin duygularına ortak alan, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen eksikliklerimizi ve hatalarımıza hoşgörü ile yok sayarak, güler yüzleriyle duaları ile bizlere destek olan dostlarımız, arkadaşlarımız, yakınlarımız sizlere en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz dedi.

 

TEŞEKKÜR

Kızımın düğün merasiminde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan başta İstanbul milletvekillerimiz Burhan kuzu, Aziz Babuşçu, Hasan Turan ve Nurettin Nebati’ye, Beylikdüzü Kaymakamımız Mehmet Okur, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanı. Mustafa Necati Işık ve yönetimi, Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Abdurrahman Dursun ve yönetimi, Ak Parti Bahçelievler ilçe başkanı Ramazan Açıkgöz, Ak Parti Sultangazi gençlik kolları başkanı Onur Uygun, geçmiş dönemde siyaset yaptığımız kıymetli ilçe başkanları, meclis üyeleri, Beylikdüzü’müzün ve Sultangazi ilçemizin kıymetli muhtarları, işadamları, kanaat önderleri, aile büyüklerimiz ve yakınlarımız, uzaktan yakından düğünümüze teşrif eden burada ismini zikredemediğim, unuttuğumuz dostlarımıza çok TEŞEKKÜR eder, saygılar sunarım”

Mustafa GÜNAYDIN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.05.2018 16:54
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.