Hacıcaferoğlu, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü oldu.

Antalya'da görev yaptığı 7 yıllık süreç içinde başarılı projelere imza atan,Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü oldu.

Hacıcaferoğlu, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü oldu.

Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Şubat 2013 tarihinden bugüne; "Halka hizmet Hakk'a hizmet" düsturu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak çalışmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğum, sahip olduğu doğal güzellikler, kültür ve tarihi mirası ile her daim övgülere mazhar olmuş, tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış, modern spor tesisleri ile her branştan spor kulüpleri ve sporculara ev sahipliği yapan, spor ve turizmin en önde gelen şehri Antalya’mızdan; “Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu” denilen ve Peygamber övgüsüyle kutsanmış, Sultan Fatih’in mührüyle milletimize emanet kılınan Aziz İstanbul’a hâdim olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ‘nun tensipleriyle şahsıma tevdi edilen, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi ile ayrılmış bulunmaktayım. Antalya’mıza hizmet ederken görev sürem boyunca verdikleri destek ile beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm Gençlik ve Spor Bakanlarıma, özellikle Sayın Bakanım Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, desteğini sürekli yanımda htiğim değerli büyüğüm Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoglu ‘na, tüm Milletvekillerimize, İl Başkanlarıma, kıymetli Valilerimize, Rektörlerimize, Kaymakamlarımıza, il ve ilçe Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Spor Kulüplerimizin değerli Başkanlarına, Sporcu Kardeşlerime, Basın Mensuplarımıza, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan tüm mesai arkadaşlarıma ve beni öz evladı gibi bağrına basan Antalya halkına ayrı ayrı teşekkür eder, helallik arz-ı ile sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.   


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.07.2020 13:13
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.