Hacıcaferoğlu, “Sizler Antalya’nın gururusunuz'

Antalya’da gerçekleştirilen Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonasında tarihi bir başarıya imza atıp Antalya’yı gururlandıran sporcu ve Muay Thai antrenörleri, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcafero?

Hacıcaferoğlu, “Sizler Antalya’nın gururusunuz

Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonasında  madalya kazanan sporcular hakkında bilgi veren, Muay Thai antrenörü Yasin Urlu, “Şampiyonada, Antalya Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Eylül Sultan, Zeliha Nur, Dilara Karabağ, Dünya Şampiyonu, Ayşin Özkılıç’ın Dünya ikincisi, Şahan Elmas’ın Dünya üçüncüsü olduğunu” belirtti. 

 

Antalya Gençlik ve  Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Dünya Şampiyonlarını makamında ağırlamaktan onur duyduğunu  dile getirdi. Hacıcaferoğlu, “Sizler bize emanetsiniz,  ve Antalya’nın gururusunuz.  Siz sporcuların misyonu çok büyük. Hepiniz bugünün çocukları, yarının geleceği olan yeni nesil için hep rol model olacaksınız. Nasıl ki Naim Süleymanoğlu bu ülkeye Halter branşını tanıtıp sevdirdiyse her birinizin de aynı misyonu aynı ruhla taşıdığına inanıyorum. Sizin gibi kıymetli sporcuların varlığı ile ülkemizin şanlı bayrağının daha çok şampiyon müsabakalarında dalgalanacak inşallah ve daha birçok nesil sizler ile bu spor dallarına gönül verecektir” dedi.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacıcaferoğlu, şampiyonada başarı elde eden sporcuları tebrik etti. Ziyaret Hacıcaferoğlu’nun, Dünya Şampiyonu sporculara hediye takdimi ile sona erdi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.12.2019 06:23
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.