Hamileler ve yeni anneler

Hamileler ve yeni anneler için cilt bakım ürünleri: Uni Mom Serisi

Hamileler ve yeni anneler

Bebek cildi konusundaki uzmanlığını anne ürünlerine taşıyan Uni, geliştirdiği yeni serisiyle bebeklerden sonra artık annelerin de yanında. Hamilelik döneminde ve sonrasında ciltte oluşabilecek çatlaklar için annelerin ihtiyacı olan ürünleri hazırlayan Uni, Mom Serisi ile raflarda yerini aldı.

Hamilelik döneminde anne adayları fiziksel olarak birçok değişim yaşıyor. Bu değişimlerin en çok iz bırakanlarından biri de çatlaklar. Vücutta veya göğüs çevresinde oluşabilecek çatlakları önlemeye yardımcı ürün serisi hazırlayan Uni, cildin daha hızlı yenilenmesine yardımcı oluyor. Uni’nin Mom Serisinde; Çatlak Önleyici Krem, Çatlak Önleyici Bakım Yağı, Göğüs Ucu Kremi ve Göğüs Pedi yer alıyor. Uni Mom Serisi, alkol, paraben, fenoksietanol, fitalat, kafein, parafin ve boya içermiyor, güvenle kullanılıyor.

 

Uni Mom Çatlak Önleyici Krem ile çatlaklarda gözle görülür azalma

Hem hamilelik döneminde hem de sonrasında ciltte oluşabilecek çatlakları önlemeye yardımcı olarak geliştirilen Uni Mom Çatlak Önleyici bakım kremi, özel ELASCULPT içeriğiyle cilt elastikiyetinin artmasını ve cildin yumuşayarak rahatlamasını sağlıyor. Uni Mom Çatlak Önleyici Krem, düzenli kullanıma başlandıktan 28 gün sonra gözle görülür değişikliklere, 56’ıncı günden sonra ise yüzde 70 oranında çatlak görünümünün azalmasına etki ettiği test edilmiştir.

 

Uni Mom Çatlak Önleyici Bakım Yağı cildi yeniliyor

Zengin ahududu tohumu yağından elde edilen ve özel bir içeriğe sahip olan Uni Mom Çatlak Önleyici Bakım Yağı, doğal ve bitkisel özü ile fark yaratıyor. Özellikle kuru ciltlerde oluşan çatlakları, içeriğinde bulunan EVITOMEGA içeriğiyle besleyerek cildin daha hızlı yenilenmesine ve toparlanmasına yardımcı oluyor. Ciltte emilimi kolay olan Uni Mom Çatlak Önleyici Bakım Yağı, uygulandıktan sonra yağlı bir etki bırakmıyor.

Uni Mom Göğüs Ucu Kremi ile emzirme dönemi rahat geçiyor

Hamileliğin 8. ayından itibaren kullanılabilen, Uni Mom Göğüs Ucu Kremi LACINUS formülü ile göğüs ucunu koruyor ve rahatlatıyor. Her cilt tipinde rahatlıkla kullanılabilen krem, cildi nemlendiriyor ve emzirme dönemindeki acının azalmasına yardımcı oluyor. Uni Mom Göğüs Ucu Kremin doğal içeriği sayesinde, uygulanan bölge silinmeden emzirmeye devam edilebiliyor.

 

Uni Mom Göğüs Pedi ile kıyafetler ve cilt kuru kalıyor
Annelerin rahatlığı düşünülerek hazırlanan Uni Mom Göğüs Pedi, emzirme döneminde annelerin yardımcısı oluyor. Uni Mom Göğüs Pedi, süper emici jelli tabakasıyla, iki emzirme arasında oluşabilecek süt akıntılarının toplanmasını ve tekrar yüzeye dönmesini engelleyerek annelerin cildinin ve kıyafetlerinin kuru kalmasını sağlıyor.  DRYSAFE özelliği ile göğüs ucunu korumaya yardımcı olan ürün, kaymayı engelleyen yapışkan bandı ve yumuşak pamuksu dokusu ile öne çıkıyor. İnceltilmiş yüzeyi ile giysi altından belli olmuyor ve anneler rahat hareket ediyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Hamileler ve yeni anneler
Tarih: 01.12.2018 10:25
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.