Hem renkli hem bakımlı!

Flormar’ın yenilenen “Lip Balm” serisi ile bu yaz dudaklar hem renkli hem bakımlı!

Hem renkli hem bakımlı!

Flormar’ın  elma, karpuz, çilek ve karadut aromalarından oluşan lip balm serisine iki yeni ürün eklendi. Pamuk şeker aromalı “Cotton Candy Match Balm” ve hindstan cevizi kokulu “Coconut Lip Balm”  yazın tazeliğini dudaklarında hmeni sağlayacak.

                               

Cotton Candy Match Balm’ın yoğun nemlendirme özelliği, dudak ısısına göre renk değiştirip doğal bir pembelik verirken, pürüzsüzleştirici etkisi ile çekici ve kusursuz dudaklara sahip olacaksın!

Naturel tondaki rengi ve hindistan cevizi aroması ile zenginleştirilmiş yepyeni dudak bakım ürünü Coconut Lip Balm’ın yumuşak yapısı, yazı çağrıştıran kokusu ve kremsi yapısıyla pürüzsüz ve parlak bir dudak görünümüne kavuşacaksın...

Flormar’ın, paraben içermeyen renkli ve eğlenceli “Lip Balm” serisinin 6 farklı renk ve esans seçeneği ile,  hem doğal ışıltılı hem de bakımlı dudakların sırrını yakalamak için vakit kaybetmemeni öneririz.


Anahtar Kelimeler: Hem renkli hem bakımlı!
Tarih: 28.06.2018 10:06
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.