Her şey çocuklar için

Bir alışveriş merkezi olmanın yanı sıra kültür sanat etkinlikleri ve sosyal yardım projelerine verdiği destekle de dikkat çeken Akasya, son olarak LÖSEV'in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) 20. kuruluş yıldönümü etkinlikler

Her şey çocuklar için

LÖSEV görevlilerinin bilgilendirme yaptıkları stantta Lösemili çocukların anneleri tarafından yapılan oyuncak bebekler ile bizzat kendi yaptıkları taşlarla bezeli minik kartlar büyük ilgi gördü.

LÖSEV yetkilileri 1998 yılında Ankara'da hizmete girdiklerini, 2000'de Türkiye'nin ilk ve tek Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE'yi, 2008'de lösemili çocukların ücretsiz kolej eğitimi alabilecekleri 'Lösemili Çocuklar Okulu’nu, 2010'da ise tedavileri için Ankara dışından gelen ailelerin tedavi esnasında uzun veya kısa dönem konaklayabilmeleri için 'Lösemili Çocuklar Köyü’nü hayata geçirdiklerini, 2015'de ise “İnsanlık ölmesin, insanlar da ölmesin” diyerek Avrupa’nın ilk, ülkemizin en donanımlı Lösemili Çocuklar Kenti ve multidispliner hastanesi LÖSANTE’yi ülkemize kazandırdıklarını, LÖSEV' in kurulma amacının lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmek olduğunu belirtti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Her şey çocuklar için
Tarih: 09.07.2018 18:21
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.